Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Kep Atma Töreni

Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, bayrak-flama devir teslim ve kep atma töreni düzenlendi.

Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Kep Atma Töreni

Arsuz   A+a-

 Okulun bahçesinde düzenlenen tören saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Törende yaptığı konuşmasında öğrencilere başarı dileğinde bulunan Okul Müdürü Yusuf Kurtar, öğrencileri vatan, millet sevgisi ile yetiştirdiklerini, geleceğe hazırladıklarını söyledi.
Okul Müdürü Kurtar, ‘Bu konuda başarılı olduğumuza inanıyorum. Gençlerimizin hepsi pırlanta, hepsi birbirinden kıymetli bizim için. Hayatlarını, bahtlarının bundan sonraki bölümünü kendileri çizecek. Bu dört yılda başarıya, hedeflerine hangi şekil ve şartta ulaşacaklarını öğrettik. Bundan sonrası kendilerinin çaba ve uğraşlarıyla olacaktır. Bu yolda başarılı olacaklarına inanıyorum. Başarılı öğrenci yetiştirmemizde her şeyden önce öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutluyorum. İstediğiniz gibi bir hayat diliyorum gençler’ dedi.
Dereceye giren öğrencilere başarı belgesi, plaket ve hediye verilen törende, sınıflar adına konuşan öğrenciler duygularını dile getirdi, öğretmenlere teşekkür etti.
Ailelerin duygulandığı törende, bayrak flama ve devir teslimi de yapıldı. 10. Yıl Marşı’nın ardından öğrenciler keplerini havaya attı.
Müzik eşliğinde öğretmenleri ve arkadaşlarıyla mezuniyet coşkusunu yaşayan öğrenciler, günün anısına fotoğraf çekildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar