Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Toksoy'dan Dörtyol TSO'ya Kutlama Ziyareti

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a ziyaretleri anısına plaket takdim etti.

Başkan Toksoy'dan Dörtyol TSO'ya Kutlama Ziyareti

Gündem   A+a-

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker ve Dörtyol Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasında Yönetim Kurulu’na tebrik ziyaretinde bulundu.
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım ve Yönetim Kurul Üyeleri tarafından kapıda karşılanan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, sivil toplum kuruluşları ile işbirliğinin önemine değindi.
Ziyarette bir açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy; “Gerçekleşen seçim sürecinde ortaya koyduğunuz demokratik tavır ve samimi bir hava içerisinde seçimlerin gerçekleşmesine sunduğunuz katkılardan ötürü şahsınızda meclis ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Sivil toplum kuruluşlarının müşterek hareket etmesi bir ilçenin ileri gitmesinde ve gelişmesindeki en önemli faktör olduğuna inanarak bu güne kadar belediye olarak her zaman işbirliği ve gönül birliği içerisinde olmaya özen gösterdik. Bu duruşumuz bundan sonrada devam edecek. Bu noktada Dörtyol ve Körfez bölgesinin gelişmesi adına başta Ticaret ve Sanayi Odamız olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bilhassa müşterek sorunların çözümü noktasında yapılan çalışmaların ancak birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiği zaman çözüme kavuşturulacağına inanıyoruz. Üstlendiğiniz görev oldukça zor, oldukça meşakkatli. Öncelikle başarı temennilerimi iletirken Dörtyol Belediyesi olarak bizler üstümüze düşen desteği odamıza vermeye her zaman hazırız. “ dedi.
Dörtyol ve Payas ilçelerinin her zaman bir bütün olduğunu, ortak sorunlarla ortak mücadele edilmesi gerektiğinin de altını çizen Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy; “Sanayi ve tarımın iç içe olduğu iki ilçemizin de sorunları ortak. Bu ortak sorunların çözümü de ortak girişimlerle olacaktır. Yapılacak güç birliği bölgenin atılım yapmasının önünü açacak en önemli faktördür. Bu noktada Ticaret Odamızla ortak projelere imza atacağız” dedi.
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken; “Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’dan bir randevu alıp görüşme imkanı bulduk. Kendisine birinci ağızdan bölgenin ihtiyaçları ve gelişmesi konusundaki bilgileri aktardık. Bölgemizi yakından takip etmekte. Buradaki yatırımların ve sanayi hareketlerini dikkatle izlemekte. Verdiğimiz bilgilerden omlukça memnun oldu ve iletişim ağının sürekli açık tutulmasını tavsiye ederken imkanları doğrultusunda bizlere de destek olma sözü verdi. Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarıyla yapacağımız ortak çalışmalarda TOBB Genel merkezini bilgilendirerek onlarında destekleri alarak girişimlerde bulunma arzusundayız. Ziyaretiniz bizleri fevkalade onurlandırdı. İlçemizin gelişmesi, ileri gitmesi ve kalkınması adına Dörtyol Belediyesi ile her türlü işbirliğine her zaman hazırız.” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar