Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kılıçdaroğlu Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Kılıçdaroğlu, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ömer Küçük ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bayram'ın ailelerini ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu Şehit Ailelerini Ziyaret Etti Web
TV

Gündem   A+a-

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ömer Küçük ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bayram'ın Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan ailelerini ziyaret etti.
Bir dizi toplantı ve ziyaret için Hatay'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Antakya'da iş adamlarıyla bir araya geldi.
Beraberindeki partililerle daha sonra Kırıkhan ilçesine hareket eden Kılıçdaroğlu, 2 Kasım 2017'de Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 27 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Ömer Küçük'ün ailesini ziyaret etti.
Kılıçdaroğlu, ikinci ziyaretinde ise PKK/YPG-PYD'li teröristler tarafında 3 Şubat 2018 tarihinde Suriye’den atılan roketin Kilis’e düşmesi sonucu hudut bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bayram'ın ailesiyle bir araya gelerek taziyede bulundu.
Şehit aileleriyle bir süre sohbet eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu daha sonra askerlerle bir araya gelmek üzere Hassa ilçesinde Suriye sınırına sıfır noktada bulunan Sakız Hudut Karakoluna hareket etti.
 
 
 
Kılıçdaroğlu Şehit Ailelerini Ziyaret Etti  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş