Skip Navigation Links

Osteopati Yöntemiyle Sağlığına Kavuştu

8 yıldan bu yana bel fıtığı olan ve bacak ağrıları nedeniyle sıkıntı yaşayan Saadet Gediz, osteopati tedavisiyle ağrılarından kurtuldu.

Osteopati Yöntemiyle Sağlığına Kavuştu

Sağlık   A+a-

 İzmir’den tedavi için İskenderun Gelişim Hastanesi’ne gelen Saadet Gediz’in ağrıları, Uzman Fizyoterapist Osteopatı Mehmet Ali Yılmaz’ın uyguladığı manuel terapi yöntemiyle sona erdi.
Osteopati tedavisinin ardından, normal yaşantısına geri döndüğünü ifade eden Saadet Gediz, “Adım atamıyor, çok acı çekiyordum. Ağrılarım azalmadığı gibi, daha da artıyordu. Artık hareket edemez durumdaydım. Osteopatiyi araştırdım ve denemek istedim. Bu tedavi için İzmir’den geldim. Şuan beşinci seansımdayım ve tedavi sonrası çok rahat hareket edebiliyorum. Osteopatinin başarılı sonucu, beni çok mutlu etti. Mehmet Ali Bey’e çok teşekkür ederim” dedi.
“Osteopati, elle uygulanan bütüncül bir yaklaşımdır”
Osteopatinin ağrılar üzerinde etkili bir yöntem olduğunu belirten Fizyoterapist Osteopat Mehmet Ali Yılmaz, “Hastamız bel fıtığına bağlı; bel, sırt ve bacağa yayılan ağrıları sebebiyle, yaşam kalitesinin düştüğünden şikâyetçiydi. Günlük yaşam aktivitelerinde sürekli kitlenmeler yaşayan hastamıza uyguladığımız osteopati yöntemiyle, bu şikâyetlerini gidermiş olduk. Osteopati, elle uygulanan bütüncül bir yaklaşımdır. İlgili uzman hekimlerimiz tarafından ameliyat seviyesine gelmediği belirlenen hastalarımızın ağrılarının, azaltılması ya da giderilmesinde osteopatiyi öneriyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet