Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yeni Devlet Hastanesi Yolunda Ulaşım Kolaylığı!..

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Yeni Hatay Devlet Hastanesi yolunda yeni bağlantı köprüsünün açılışını yaptı.

Yeni Devlet Hastanesi Yolunda Ulaşım Kolaylığı!..Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Yeni Hatay Devlet Hastanesi bölgesinde trafik sirkülasyonunun kolaylaştırılması adına inşa edilen yeni bağlantı köprüsünün açılışını yaptı.
 
HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın önderliğinde gerçekleştirilen açılış törenine HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden’in yanı sıra HBB daire başkanları, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen , STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katılım gösterdi.

92 METRE UZUNLUĞUNDA MODERN BİR KÖPRÜ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Hasanlı Mahallesi Yeni Devlet Hastanesi yolunun ulaşım eksikliklerine çözüm üretmek adına başlatılan çalışmalarda, bölgeye yeni köprü kazandırılarak modern ve estetik bir ulaşım sağlandı. Yoğun trafik sirkülasyonuna sahip olan bölgenin akışını rahatlatmaya yönelik önemli bir adım olan bu projenin yapım aşamasında 44 adet fore kazık yerleştirilerek toplamda 92 m uzunluğunda ve 12,5 m genişliğinde modern bir köprü inşa edildi.

VATANDAŞLARA RAHAT VE GÜVENLİ BİR ULAŞIM

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan açılış töreninde konuşma yapan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “Yıllardır ulaşım sıkıntısı çektiğimiz yolun daha rahat ve güvenli bir şekilde olması için bir çalışma başlattık. Bu çalışmamızda başta bölge halkının rahatlığı ve güvenli ulaşım sağlayabilmesini göz önünde tutarak 92 m uzunluğunda modern bir köprüyü bu bölgeye konumlandırdık. Yapmış olduğumuz bu köprü bütün halkımıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.
 
 
Yeni Devlet Hastanesi Yolunda Ulaşım Kolaylığı!.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş