Skip Navigation Links

Mağaracık ‘a Yeni Yaşam Merkezi

Mağaracık Sosyal Merkezi yapımı Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle tamamlandı. Salonun açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Mağaracık ‘a Yeni Yaşam Merkezi

Ekonomi   A+a-

Açılışa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP İl Başkanı Av. Servet Mullaoğlu, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Samandağ İlçe Başkanı Av.Turgay Abacı, HBB Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, Mağaracık Mahalle Muhtarı Sayım Arslan, CHP il ve ilçe kolları yönetim üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda Samandağlı katılım gösterdi.
Başkan Nehir, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a Teşekkür Etti
İl ve ilçe belediyeleri olarak tüm sorunların çözüleceği sözünü veren Mithat Nehir, büyük emeklerle ve yüksek bir bütçe ile tamamlanarak açılışı gerçekleştirilen çok amaçlı salonu Samandağ halkına kazandıran Başkan Savaş’ a emeklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Mülkiyeti Samandağ Belediyesine ait olan mağaracık eski belediye hizmet binası Belediyecilik hizmetleri, sosyal, kültürel spor faaliyetler ile ilgili sosyal merkez yapılmak üzere Büyükşehir Belediyesine oy birliğiyle 3 yıllığına tahsis edilmişti.
Başkan Nehir salonunun yapım sürecinde Belediye Meclisinin aldığı karar doğrultusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve ekibinin de desteğiyle bu sürece gelindiğini belirtti. Salonun yönetiminin Samandağ Belediyesine geçtiği zamanda bu çabayı bu emeği harcaya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ve ekibinin takdir ve onore edileceği bir mekan halinde kalma ya devam edeceğini belirtti.
Başkan Nehir, Zorlu Bir Sürece Girildi
Büyükşehir’de meclis Aritmetiğinden bahseden Başkan Nehir seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte daha zorlu bir sürece gelindiğini belirtti. Meclisten çıkan bazı kararlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Nehir, Hatay halkına hizmet için 250 milyon bütçe isteyen Hatay Büyükşehir Belediyesinin mecliste 10 milyon bütçe verilmesini İş kuracağım diye babasından para isteyen bir çocuğa babası tarafından cep harçlığı verilmesine benzetti.
Mağaracık halkının Başkan Savaş’ı büyük coşku ve tezahüratla karşıladığı etkinlikte açılış konuşmalarını gerçekleştiren Muhtar Arslan, çok amaçlı salonu Samandağ halkına kazandırdığı için Başkan Savaş’a teşekkürlerini iletti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet