Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil Antalya’da Yerel Yönetimler Toplantısına Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti'nin her zaman istişare kanallarını sonuna kadar açık tutan bir parti olduğunu ifade etti.

Başkan Seyfi Dingil Antalya’da Yerel Yönetimler Toplantısına Katıldı

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Antalya’da AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen "AK Belediyeler 2019 Yolunda" konulu Akdeniz Bölgesi Yerel Yönetimler Toplantısına Katıldı.
Düzenlenen toplantı hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Düzenlenen toplantılar daha önce diğer bölgelerde yapıldı. Şimdide Akdeniz bölgesi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda belediyelerin projeleri, çalışmaları ve faaliyetleri hakkından fikir alışverişinde bulunuldu. Düzenlenen toplantıda halka hizmet noktasında yapılan çalışmalar değerlendirildi. Belediye Başkanı arkadaşlarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Toplantı son derece verimli geçti ”dedi.
Başkan Seyfi Dingil ayrıca “Antalya'da düzenlenen yerel yönetimler Akdeniz bölge toplantısı sürerken Hatay İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız, Yerel Yönetimler Başkanı Erol KAYA ile bir araya gelerek ilimiz hakkında istişarede bulunduk. Çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik ”diye konuştu.
Toplantıda AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alaaddin Varol’da, başkanlık olarak bölge toplantılarına Erzurum'da başladıklarını, sonuncusunu da Antalya'da yaptıklarını söyledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet