Skip Navigation Links

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 173.YIıl Dönümü Kutlu Olsun..

Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilat Başkanı Bestami Bilgili Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 173.YIıl Dönümü Kutlu Olsun..

Gündem   A+a-

 Mesaj aynen şöyle;
Toplumsal güvenin sağlanması, halkın mal ve can güvenliğinin korunması için gece gündüz demeden çalışan polislerimizin en zor ve riskli koşullarda görev yaparak, huzur ve güvenliğin sağlanması için yaşamları pahasına verdikleri mücadele ve görevlerine olan tutkuları takdire şayandır.
 
Ülkemizin her yerin de olduğu gibi İlçemizde de polislerimiz, İnsanların hak ve özgürlüklerinin güven altında bulundurulması, vatandaşımızın can ve mal emniyetinin sağlanması için özveri ile görev yapmakta ve başarılı çalışmalara imza atmaktadır.
 
Kahraman Polislerimizin gününü en güzel düşüncelerle kutluyor, ilçemizde ve ülkemizde görev yapan Emniyet Teşkilatımızın fedakâr mensuplarına selam ve sevgilerimi sunuyorum. Görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor; Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü, bütün polislerimizin polis haftasını en içten dileklerimle kutluyorum ve bu güzel teşkilata, bütün polis camiasına, milletimizin hizmetinde geçecek olan daha nice yılları Allah’tan diliyorum.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet