Skip Navigation Links

23 Nisan Şenlikleri Başladı

23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İskenderun Belediyesi organizasyonluğunda 23 Nisan Şenlikleri düzenlendi.

Dünya   A+a-

23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İskenderun Belediyesi organizasyonluğunda 23 Nisan Şenlikleri düzenlendi.
Kapalı Spor salonunu dolduran öğrencilere hem belediye hem de Gelişim Hastanesi tarafından balonların dağıtılmasıyla başlayan şenlikler konuşmalarla sürdü.
İlk konuşmayı yapan İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Bereketoğlu, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 90 yıl önce ulusal egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu haykırmıştır. Ve bu günü siz çocuklara armağan etmiştir. Kutlu olsun. bir ülkenin özgürlüğü ulusal egemenliğe bağlıdır” diye konuştu.

Kısa bir konuşma da Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek yaptı. Çocuklara doktor ve öğretmen olmak isteyip istemediklerini soran Belediye Başkanı Civelek, Belediye Başkanı olmak isteyen var mı diye sorduğunda sesler daha yüksek çıktı. Bunun üzerine Başkan Civelek, “Başkanlığı sizlere bırakacağız. Gününüz, bayramınız kutlu olsun” dedi.
Konuşmaların ardından, Özel İkem Kolejinden iki öğrenci söyledikleri şarkılarla ortamı iyice neşelendirdi. Daha sonra sahne alan 5 Temmuz İlköğretim Okulu orkestrasıyla eğlence doruğa ulaştı. Salonu dolduran öğrenciler birbirinden güzel şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet