Skip Navigation Links

Kadir Teksöz’le Devam Kararı Aldık…

HESOB üyeleri beraberlik ve birlik yemeği için İskenderun Anemon Otel’de buluştu

Kadir Teksöz’le Devam Kararı Aldık…

Gündem   A+a-

 Hatay Esnaf Odaları Birliği’nin birlik, beraberlik ve kardeşlik yemeği, İskenderun Anemon Oteli’nde gerçekleştirildi. Coşkulu ve sohbet ortamında geçen gecede, tüm üyeler kaynaşmanın ve dayanışmanız hazzını yaşadılar. Gecenin açılış konuşmasını yapan HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat “Saygıdeğer başkanım, başkan vekillerim, oda yönetim kurulu üyelerim, Dörtyol, Erzin, Payas, Belen, İskenderun oda başkanlarım ve yönetim kurulu üyeleri hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Ben iki dönemdir HESOB başkan vekilliği yapıyorum. Göreve geldiğimde sorumluluğumu ve görevin ağırlığını bildim. Bu dönem içerisinde ben ve arkadaşlarım şunu kendimize ilke edindik. Ben yaptım yok. Ne yaptık? Biz yaptık. Hepimiz yaptık. Yaptıklarımızı hepimize mal ettik. Bizim Kadir başkanla dostluğumuz abi kardeş dostluğu. Zaman zaman aramıza nifak sokmaya çalıştılar. Zaman zaman bizi ayrıştırmaya çalıştılar. Allah şahidimdir, döndüm sırtımı görevime devam ettim. Bundan sonra da devam edeceğim. Bunu herkes böyle bilsin. Bizden önce görev yapan tüm başkan ve başkan vekillerini saygıyla selamlıyorum. Bir çivi çakandan Allah razı olsun. Bu dönemde de Allah’ın izniyle bu birlik ve beraberliği bozamayacaklar. Kadir Teksöz’le devam kararı aldık arkadaşlar. Değerli dostlar esnaf eğer Ahi Evran terbiyesi almışsa, Ahi Evran terbiyesi alan esnaf zik zak çizmez doğru yolda yürür. Hepinizi seviyor, sizleri Allah’a emanet ediyor katılımınız için sizlere teşekkür ederken, sizlere sevgi ve saygılar sunuyorum” diye konuştu.
 
Başkan Vekili Uğur Fırat sonrası HESOB Başkan Vekili aynı zamanda Hatay Şoförler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz kısa selamlama konuşmasında “Kadir Teksöz başkanımla devam edeceğiz. 15 Şoförler Odası ve 70 oda ile birlikte Hatay kalkınsın, Hatay’la ve sizlerle yürüyeceğiz diyoruz. Hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.
 
Başkan vekili Yılmaz sonra, Hatay Kasaplar Odası Başkanı aynı zamanda HESOB Vekili Sabit Ak çok kısa konuşarak “Kadir Teksöz’ün kefili benim” dedi.
 
HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz “Biz esnaf partisindeyiz…”
 
Gecenin son konuşmacısı olan HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz ise özetle “ saygıdeğer başkan vekillerim, sayın üyeler, sayın oda başkanlarım. Öncelikle bu birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk yemeğine hepiniz hoş geldiniz diyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hatay genelinde 70 meslek odamızın genel kurullarını kendimize yakışan şekilde yaptık. Allah herkesten razı olsun. Bu birlik ve beraberlik sizlerin eseridir. Değerli dostlar kim ne derse desin. Biz ne A ne B ne de C partisindeyiz. Biz esnaf partisindeyiz. Hangi hükümet geldiyse biz esnafımızın sıkıntılarını, dertlerini anlatmak için istişare içinde olduk. Hatay için güzel projeler var. Beni kucakladınız hep birlikte bu projeler içinde olacağız inşallah. 10 Nisan’da Antakya da, 12 Nisan’da Hassa’da 15 Nisan Kırıkhan’da sizler gibi oda başkanlarımızın huzurunda olacağız. Gece gündüz hizmetinizdeyiz. Bu mıntıkada Uğur Fırat var. Burada gözüm hiç arkamda kalmadı. Hepimiz 24 saat hizmetindeyiz arkadaşlar. 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü Antakya Yeni Sanayi Sitesi toplantı salonunda yapacağımız genel kurulunda buluşalım. Hepinize desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet