Skip Navigation Links

Kültür'lü Öğrenciler Doğaya Fidan Dikti

Antakya Kültür Temel Lisesi Hatay Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri kontrolünde fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdiler.

Kültür'lü Öğrenciler Doğaya Fidan Dikti

Eğitim   A+a-

 Serinyol fidan dikim alanında gerçekleşen etkinliğe Antakya Kültür Temel Lisesi kurucusu Ali Girişken, Antakya Kültür Temel Lisesi Müdürü Ahmet Hamdi Ayda, Müdür Yardımcısı İbrahim Bayırlıoğlu, okul öğretmenleri, öğrencileri ve Hatay Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri katıldı.
 
Öğrencileri ile birlikte Kültür'lü öğrencilere yakışır bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Antakya Kültür Temel Lisesi kurucusu Ali Girişken, etkinliği büyük bir keyif ile gerçekleştiren öğrencilerine ve desteklerinden dolayı okul yönetimine teşekkür etti.
 
Serinyol fidan dikim alanında gerçekleşen etkinlikte Hatay Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri öğrencileri ile bir arada olmaktan son derece keyif aldıklarını vurgulayarak emeği geçen herkesi yürekten kutladığını ifade ederek böyle doğa dostu öğrenciler yetiştirdiklerinden dolayı Antakya Kültür Temel Lisesi öğretmenlerine sonsuz minnet duyduklarını ifade ettiler.
 
Antakya Kültür Temel Lisesi olarak faydalı bir etkinliğe daha imza atmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Antakya Kültür Temel Lisesi kurucusu Ali Girişken, " Hatay Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin fidanların dikileceği noktaların belirlenmesinden, dikilmesine ve can suyunun verilmesine kadar bizzat takip ettikleri etkinlikte öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sergiledikleri performans takdire şayandı. Gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak için doğayı korumalı ve daha fazla ağaç dikimine önem vermeliyiz. Etkinlikte emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. ”dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet