Skip Navigation Links

İşçinin de İşverenin de Dert Ortağı Olacağız !

Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci: İşçinin de İşverenin de Dert Ortağı Olacağız !dedi

İşçinin de İşverenin de Dert Ortağı Olacağız !Web
TV

Gündem   A+a-

 Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Genel Mali Sekreteri Bayram Altun, İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Genel Merkez ve İskenderun Şube yöneticileri İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ne nezaket ziyaretinde bulundular.
İGC Başkanı Veysel Cıncık ile Yönetim Kurulu üyelerinin ağırladığı Çelik İş Sendikası yöneticileri, İskenderun da önemli çalışmalar yapacaklarını söylediler. Genel Başkan Değirmenci de çeşitli açıklamalarda bulundu.
Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, her geldiğinde İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya gelmekten fazlasıyla memnun olduğunu belirterek, Çelik İş Sendikası’nın bölgenin sendikası olduğunu ispatlayacaklarını söyledi.
İsdemir başta olmak üzere bölgedeki tüm sanayi kuruluşlarında sadece işçinin değil işverenlerin de sorunlarını çözmeye talip olduklarını belirten Yunus Değirmenci, göreve geldikleri günden bu yana yapamayacakları söz vermediklerini ve verdikleri tüm sözleri tuttuklarına dikkat çekti.
Çelik İş Sendikası’nın bölgede ve Türkiye’de hızla büyümeye devam ettiğini belirten Değirmenci, bölgede gönülleri fetheden bir anlayışla hareket etmeye devam edeceklerine vurgu yaptı.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da, Çelik İş Sendikası Genel Merkez ve şubeler olarak bölge basını ve halkıyla olan güzel birlikteliğinden memnun olduklarını belirterek, tüm çalışmalarında sendikayla omuz omuza olacaklarının sözünü verdi.
Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, genel merkez yöneticileri ve İskenderun Şube yöneticilerinin İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ziyareti samimi hoş sohbet ortamında devam etti.
 
 
 
İşçinin de İşverenin de Dert Ortağı Olacağız ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet