Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO dan Üyelere Nefes Kredisi Desteği

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası firmalara yönelik yeniden Nefes kredisi verecek.

İTSO dan Üyelere Nefes Kredisi Desteği

Ekonomi   A+a-

 Geçtiğimiz yıl düşük faiz oranıyla KOBİ’lere Cansuyu olan TOBB Nefes Kredisi projesi bu yıl da 18 aya uzatılan vadesi ile yeniden üyelerin nefes almasına sağlayacak.
TOBB öncülüğünde Oda ve Borsaların katkılarıyla gerçekleştirilecek yeni Nefes kredisi için imzalar Başbakan Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla 31 Mart Cumartesi günü İzmir’de atıldı.
Nefes kredisinde faiz oranları aylık yüzde 0.99 yıllık yüzde 11.88 olarak belirlendi. Kredi vadesi, ilk 6 ay geri ödemesiz, takip eden 12 ay eşit taksit olmak üzere toplam 18 ay olacak.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz firmalara yönelik verilecek olan Cansuyu niteliğindeki Nefes kredisi ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Geçtiğimiz yıl İskenderun’da 147 firmamıza 13 milyon 824 bin 500 TL, kredi kullandırdık ve bu paralar İskenderun ekonomisine kazandırıldı, sıcak para akışı ile firmalarımızın nefes alması sağlandı. Önümüzdeki günlerde belirlenen oranlarda firmalarımıza yönelik Nefes kredileri yeniden verilecektir” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş