Skip Navigation Links

Tüsiad Heyeti'nden Başkan Savaş'a Nezaket Ziyareti

Erol Bilecik ve Ali Koç, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Tüsiad Heyeti'nden Başkan Savaş'a Nezaket Ziyareti

Gündem   A+a-

 TÜSİAD Yönetim Kurulu Genel Başkanı Erol Bilecik ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Koç, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.
 
Gerçekleştirilen ziyarete TÜSİAD Yönetim Kurulu Genel Başkanı Erol Bilecik ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Koç’un yanı sıra TUSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Doğu Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu(DASİFED) Başkanı Faruk Ekinci, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği(HASİAD) Başkanı Gökhan Alkan ve iş adamları katılım gösterdi.
 
BAŞKAN SAVAŞ TÜSİAD YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE HATAY’DA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ
 
Hatay’ın muazzam geçmişini ve medeniyetler şehri olduğunun altını çizen Başkan Savaş, Hatay’da gerçekleştirilecek olan dev proje olan EXPO 2021 hakkında TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyelerine bilgi verdi.
 
 
 
EXPO 2021’in yanı sıra UNESCO tarafından gastronomi şehri ilan edilmesinin Hatay’a yaşatmış olduğu gurur ve heyecanını da yönetim kurulu ile paylaşan Başkan Savaş, Hatay’ı dünyaya tanıtmak adına gerçekleştirilecek projeleri de yönetim kurulu ile paylaştı.
 
Ayrıca Hatay’daki sportif faaliyetlerdeki başarılara değinen Başkan Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’nın elde etmiş olduğu başarılara da değindi.
Nezaket ziyaretinin sonunda duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Savaş, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Hatay Reyhanlı’da arkeolojik kazı çalışmaları sırasında ortaya çıkan ve şu anda Hatay Arkeoloji Müzesi’nde bulunan Hitit Kralı Şuppiluliuma’nın heykelini ve Antakya’ya özgü Türk Kahvesi hediye etti.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet