Skip Navigation Links

İlk Kutlama Gökpınar Zeytindalı Derneği’nde..

İlk Yumurtalar Gökpınar Zeytindalı Derneği’ned Tokuşturulurken, yarışın galibi Arsuz Kaymakamı Musa Sarı oldu..

İlk Kutlama Gökpınar Zeytindalı Derneği’nde.. Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesi Akçalı Mahallesi’nde yüzyıllardır başarın gelişi ve doğanın canlanmasının kutlandığı Ğiyd Sabatağş Yumurta Bayramı, bu yıl da görkemli geçti.
Güzel bir ilkbahar gününde tüm bölge halkını bir araya getiren Yumurta Bayramı’nın ilk kutlama seramonisi, Hatay’ın en büyük ailelerinden Gökpınar ailesinin yaklaşık 4 yıl önce kurduğu Gökpınar Zeytindalı Derneği’nde gerçekleştirildi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı. Ak Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin ve kurum müdürlerinin katıldığı Gökpınar Zeytindalı Derneği Yumurta Bayramı kutlama seramonisinde, Gökpınar ailesinin yediden yetmişe onlarca bireyi de hazır bulundu.
Gökpınar Zeytindalı Derneği Başkanı Serdal Gökpınar ve yönetim kurulunun organize ettiği seramonide, Kaymakam Musa Sarı ve kurum müdürleri davul zurna eşliğinde karşılandı.
Bayramın yüzyıllardır süregelen geleneği renkli haşlanmış yumurtaların tokuştulması seramonisinde ise Kaymakam Musa Sarı, rakiplerinin tüm yumurtalarını kırarak rekor kırdı.
Neşeli anların yaşandığı Yumurta Bayramı kutlamasında konuşan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Gökpınar Zeytindalı Derneği’ni, geleneklerini yaşattığı için kutladı.
Kaymakam Sarı, birlik ve beraberlik, kardeşlik şehri Hatay’ın güzelliklerinden birisi olan Arsuz Akçalı Yumurta Bayramı’nın baharın güzellikleriyle birlikte hayırla vesile olması temennisinde bulunarak, dernek Başkanı Serdal Gökpınar’ın şahsında yönetim kurulu ve tüm Gökpınar ailesine bu güzel kutlama organizasyonundan dolayı teşekkür etti.
Kaymakam Musa Sarı ve beraberindeki protokol üyeleri, Gökpınar ailesiyle bir anı fotoğrafı çektirerek, Akçalı Mahallesi’nde bayram alanına gittiler.
 
 
 
 
 
İlk Kutlama Gökpınar Zeytindalı Derneği’nde..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet