Skip Navigation Links

HBB’nin Eğitim Projesi İle Çevreci Nesil Yetişiyor

HBB Yaygın Çevre Eğitimi İle Öğrencilere Doğa Sevgisi Aşılıyor

HBB’nin Eğitim Projesi İle Çevreci Nesil Yetişiyor

Eğitim   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın başlatmış olduğu Yaygın Çevre Eğitimi Projesi devam ediyor.
Çevre eğitimi gerçekleştirerek çevre dostu bireylerin yetişmesine katkı sağlamak hedefiyle hareket eden HBB, geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen eğitimler ile çevre kirliliğine karşı bilinçli bireyler oluşturmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.
Canlıların Sağlıklı Ortamlarda Yaşayabilmeleri Konusunda Bilgiler Verildi
Öncü Bilginler Okulu, Yükseliş Koleji, Dörtyol Tek Temel Eğitimi Kurumları ve Tufan Koleji’nde düzenlenen eğitimlerde öğrencilere çevre tanıtımı yapan ekip, canlı ve cansız varlıkların etkileşim halinde bulundukları ortamın çevreyi oluşturduğu fakat insanların neden olduğu kirlilik nedeniyle bütün canlıların olumsuz etkilendiklerini öğrencilere anlattı.
Ayrıca öğrencilere bireylerin bilinçli olması, canlıların sağlıklı ortamlarda yaşayabilmeleri konusunda bilgiler veren ekip, öğrencilere söz hakkı vererek fikir alışverişinde bulundu.
Gerçekleştirilen eğitimlerin sonunda öğrencilere çiçek dağıtan HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, öğrenciler ile beraber ektikleri çiçeklerle bir kez daha doğaya karşı sorumluluk duygusunu aşıladı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet