Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye’nin Dört Bir Yanından Mehmetçiklerimize Destek Devam Ediyor

Mehmetçiklerimize moral ve destek vermek üzere Türkiye’nin dört bir yanından Kırıkhan’a destek ziyaretleri devam ediyor.

Türkiye’nin Dört Bir Yanından Mehmetçiklerimize Destek Devam Ediyor

Gündem   A+a-

Afrin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimize moral ve destek vermek üzere Türkiye’nin dört bir yanından Kırıkhan’a destek ziyaretleri devam ediyor.
İstanbul, Sinop, Bolu, Sakarya Akyazı, KKTC, Nevşehir Göreme, Zonguldak Devrek ve Karabük gibi ilçelerimizin yanı sıra birçok il ve ilçe Belediyelerimiz, Derneklerimiz, STK’larımız ile Muhtarlarımız ve binlerce sivil vatandaşlarımız Afrin’de destan yazan Mehmetçiklerimize moral ve destek vermek üzere ilçemiz Kırıkhan’a ziyarette bulunmaya ve topladıkları yardımları askerlerimize ulaştırmaya devam ediyorlar.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Askerlerimize destek ve moral vermek üzere Kırıkhan’a gelen vatandaşlarımızı Bayezıd-i Bestami Hz Türbesinde ağırlayarak Hatay insanının misafirperverliğini en iyi şekilde gösterirken, gelen misafirlerle yakından ilgilenen Başkan Yavuz misafirlere türbe ile ilgili bilgiler verdikten sonra Zeytin Dalı Operasyonu ve Hatay İlçe Belediyelerimizin operasyon boyunca askerlerimize ve ordumuzun başarısı için yaptığı destekler hakkında bilgiler veriyor.
Başkan Yavuz, Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşlarımıza; “Sınır güvenliğimiz için terör örgütlerine karşı başlatılan Afrin Zeytin Dalı Operasyonlarında Mehmetçiklerimize moral ve destek amacıyla dualarıyla ilçemize gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Bizlerin bu birlik ve beraberliğini tüm dünya görmüştür. Bunun sonucu olarak ta terör örgütlerinin arkasında ki güçlerin umutları tükenmiştir.
Zeytin Dalı operasyonlarında canlarını verip Şehitlik mertebesine ulaşan askerlerimize Allah’tan (c.c) rahmet, kederli ailelerine ve Milletimize baş sağlığı diliyorum.
Ayrıca, operasyonlar da yaralı olan gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimizi sunup acil şifalar diliyor ve yurdumuzun dört bir yanından Mehmetçiklerimize destek amacıyla gelen vatandaşlarımıza, Askerlerimize yaptıkları yardım ve destekler ile duyarlılıklarından dolayı bu anlamlı ziyaretler için teşekkür ediyorum. Böyle birlik ve beraberlik örneği gösteren ülkemizi kimsenin bölmeye gücü yetmeyecektir. Birliğimiz ve zaferimiz daim olsun” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş