Skip Navigation Links

Noter Onaylı Dünya’nın En Akıllı Adamı İSTE’yi Kırdı Geçirdi !

İSTE’yen Dünya’nın En Akıllı Adamı Olur !

Noter Onaylı Dünya’nın En Akıllı Adamı İSTE’yi Kırdı Geçirdi !Web
TV

Eğitim   A+a-

 Erdal Demirkıran, Türk yazar. 1995'te Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite yıllarında içe kaρanık biri olan Demirkıran, bunu aşmak iςin Кashna felsefesini ortaya koyarak ayrıca programcılık yaρıp, yazılar yazdı. Noter'den Dünyanın En Akıllı İnsanı olduğuna dair yazıyı onaylattı. 1995-1997 yılları arasında Radyo Mega'da program ve sahnede stand-up yaρtı.
Böyle sıra dışı bir adam, Dünya’nın en akıllı adamı olarak kendini Noter’den onaylatan Erdal Demirkıran, İskenderun Teknik Üniversitesi Öğrencileriyle, 54’ncü Kütüphaneler Haftası kapsamında Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı’nın organizasyonu ile bir araya geldi.
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Erdal Demirkıran’a, adına dikilen fidanın sertifikasını verirken, her yıl sulama zorunluluğu olduğu esprisiyle, ileriki yıllarda da seminer için söz beklentisini dile getirdi.
Demirkıran, Rektör Dereli’nin ince esprisini çok iyi anladığını belirterek, her yıl İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileriyle buluşacağının sözünü verdi.
İnsanlığın bir türlü kurtulamadığı kişilik ve davranış hastalıklarına seminerinde vurgu yapan Erdal Demirkıran, herhangi bir meslek grubunda, meslek mensubu olmaktan çok, en iyi ve ahlaklı bir meslek mensubu olmanın birinci temel kural olduğuna dikkat çekerken, İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencilerine önemli nasihatleri de sağlam esprileri ve anlatım tarzıyla verdi.
Dünya’nın dört bir yanını gezdiğini belirten Demirkıran, tipik Türk karakterini de esprili bir dille anlattı ve üretken, pratik zeka çözüm uygulamalarını aktarırken de salonda kahkaha fırtınası koptu.
 
 
 
 
 
 
Noter Onaylı Dünya’nın En Akıllı Adamı İSTE’yi Kırdı Geçirdi ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet