Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’un öz evladı arkadaşlarıyla geliyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi(DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı Tiyatro Topluluğu, tiyatro meşalesini bu kez Arsuz’da yakacak.

Arsuz’un öz evladı arkadaşlarıyla geliyor

Kültür Sanat   A+a-

 Arsuz Belediyesi’nin bu yıl 4’ncüsünü düzenlediği Bahar Şenlikleri kapsamında 31 Mart Cumartesi günü Arsuz Nikah Salonu’nda ve 1 Nisan Pazar günü de Karaağaç Tek Koleji’nde saat: 20.00’de ücretsiz olarak perdesini açacak olan Tiyatro Topluluğu’nda Arsuz’a bağlı Madenli Mahallesi’nden Selimcan Harbiyeci’nin de bulunması, etkinliğe farklı bir anlam ve değer katacak.
 
 
 
20 yaşındaki genç yetenek, DAÜ’de eğitim görmesinin yanısıra, Sağlık Spor ve Sanat Kulübü Başkanlığı görevlerini de başarıyla yürütürken, tiyatroyu seyircisiyle buluşturmak adına düzenledikleri etkinliklerle de adından oldukça söz ettiriyor. Ünlü sanatçı Sadık Şendil’in yazdığı ve yönetmenliğini Refet Şeker’in yaptığı, oldukça eğlenceli, müzik ve dans dolu “Kanlı Nigar” isimli eseri sahneleyecek olan DAÜ’nün genç yetenekleri, tiyatro ve oyunculuk konusundaki başarılarıyla sahneledikleri tüm oyunlarla gelecek için umut vadederken, Arsuz turnesinde Selimcan Harbiyeci’nin de grupta olması Arsuzluları ayrıca gururlandıracak.
 
 
 
Bu oyunu kaçırmayın!
Doğup büyüdüğü topraklarda, okuduğu üniversitenin 20 kişilik tiyatro topluluğu ile sahne alacak olan 20 yaşındaki Selimcan Harbiyeci, memleketi Arsuz’a tiyatro grubuyla ilk kez gelmenin ve arkadaşlarıyla birlikte sahneye çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.
 
 
 
Yeteneğini sahneden, tüm Arsuzlulara yansıtacak olan Harbiyeli, iki gün oynayacakları tiyatro gösterisine herkesi davet ederken, oyunun oldukça beğenileceğini de vurguladı. DAÜ’nün en aktif ve eğlenceli öğrenci topluluğunun oluşturduğu tiyatro grubunun oyunculuk performansının izleyicilerden tam not alacağı şeklinde de iddiasını ortaya koyan sahnelerin Arsuzlu yeni prensi, ekip olarak emin adımlarla ilerledikleri oyunculuk kariyerleri açısından Arsuz’un kendileri için iyi bir çıkış noktası olacağını ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar