Skip Navigation Links

Esnafımızın Her Zaman Yanındayız…

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun ekonomisini güçlendirmek adına esnafın her zaman yanında olduklarını söyledi.

Esnafımızın Her Zaman Yanındayız…

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte Bakkallar ve Bayiler odası Başkanı Mustafa Çöloğlu ve Berberler ve Kuaförler odası Başkanı Nurettin Tabaş’ı ziyaret etti.
Odalarımızın Görüşlerini Önemsiyoruz
Yeniden göreve seçilen oda başkanlarına hayırlı olsun dileklerini ileten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bilindiği üzere oda başkanlarımız bir süre önce olağan kongrelerini gerçekleştirdiler. Yeniden göreve seçilen başkanlarımıza ziyaretlerde bulunarak görevlerinde başarılar diliyoruz. Belediye olarak sivil toplum kuruluşlarımızla, meslek örgütleriyle, sendikalarla, kanaat önderlerimizle, şehrin genel değerlendirmesini yapıp, şehrin yön haritasının oluşmasında özellikle sivil toplum kuruluşlarımızın fikirleri, düşünceleri bizim için çok önemlidir ”dedi.
Sorunları Ortak Akıl İle Çözüyoruz
Kentte yaşanan sorunları ortak akıl ile çözdüklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun ekonomisini güçlendirmek adına ilçe esnafının her zaman yanındayız. Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetme düşüncemizi öncelikli hizmet politikamız olarak hayata geçirdik. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, kendilerine destek olmaya devam ediyoruz" diye konuştu.
Oda Başkanları ise gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek çalışmalarında başkan Seyfi Dingil’e başarılar dilediler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet