Skip Navigation Links

İskenderun Ekonomisine Değer Katacak Önemli Projeleri Gerçekleştirdik

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası 1 Nisan’da yapılacak olan seçimler öncesi son kez toplandı.

İskenderun Ekonomisine Değer Katacak Önemli Projeleri Gerçekleştirdik

Ekonomi   A+a-

 Meclis Başkanı Servet Ugutmen Başkanlığında toplanan İTSO Meclisinde gündemdeki maddeler oy birliğiyle kabul edildi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclisinde yaptığı konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
5 yıla yakın bir zamandır İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında önemli projelere imza attıklarını ve Oda tarihinde gerçekleşmeyen çalışmaları ekip ruhunu ile hareket ederek hayata geçirdiklerini ifade eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Çok şükür şu an Odamız da şeffaf bir yönetim mevcut, hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey yok. Bir bardak çayın dahi hesabını verebilecek bir konumdayız. Görev yaptığımız süre içerisinde Mevzuata göre hareket etmenin gayreti içerisinde olduk. Şehrin en önemli Sivil Toplum kuruluşu olan Odamızda İskenderun için çok önemli projeleri hayata geçirdik. Birçok AB Projemiz başta olmak üzere yapmış olduğumuz eğitimler, Oda üyelerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz seminer, toplantı ve eğitimlerin yanı sıra Oda personellerimize yönelik sürekli eğitimler verdik. İskenderun Sanayi Sitesinin yeni yerine taşınması noktasında girişimlerimiz oldu. Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte her fırsatta sanayici ve iş adamlarımızı esnaflarımızı ziyaret ederek sorunları yerinde görme imkanımız oldu. Üyelerimizin bu sorunlarını ise Ankara’da Bakanlık düzeyinde en yetkili mercilere ulaştırarak çözümler ürettik. Meclis üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirilen yurt dışı gezilerimiz iş adamlarımız için de yeni pazarların oluşması ve iş adamlarımızın ufuklarının genişlemesi açısından bu gezilerin faydalı olduğunu düşünmekteyiz. İTSO olarak her zaman Bölgemiz ekonomisine değer katmanın gayreti içerisinde olduk. Üniversitemiz ile birlikte hareket ederek eğitime de büyük katkılarımız oldu. Bir çok dernek, kurum ve kuruluşlarımıza imkanlarımız ölçüsünde desteklerimizi esirgemedik” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
İTSO Meclisi İskenderun’u hakkıyla Temsil etmektedir
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderunlu Sanayici ve iş adamlarının, esnafların oyları ile seçilen bu meclisin İskenderun’u hakkıyla temsil ettiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Bizim Odamız elbette İskenderun’u layıkıyla temsil etmektedir. Çünkü İskenderunlu Sanayici ve iş adamlarının oyları ile bu Meclis oluşmaktadır. Kim ne derse desin bu Meclis İskenderun’u temsil etmektedir. 5 Yılda yapmış olduğumuz projeler çalışmalar ortada. İskenderun ekonomisine yön veren, istihdama katkı sağlayan, sanayicimiz ve işadamlarımız ile birlikte uyum içerisinde entegrasyonu sağlayadık.
İTSO yönetim kurulumuz ve Meclis üyelerimizle birlikte her zaman ortak hareket ettik. Bundan sonraki dönemde de Meclis üyelerimiz ile birlikte kararlar alarak İskenderun menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Bu gün İTSO Meclisinin seçimler öncesi son toplantısını yapıyoruz. Seçimlerimizin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini İskenderun’a ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah yeni dönemde yapacağımız daha çok projelerimiz var. Bu projeleri de hep birlikte hayata geçirilmesi için çalışmalar yapacağımızı umut ediyorum. Bu vesile ile seçimlerin yeniden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” Toplantı sonrası Meclis üyeleri toplu halde hatıra fotoğrafı da çektirerek, birlik ve beraberlik örneği sergilediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet