Skip Navigation Links

Birlik ve Beraberliğimizi Koruyacağız !

Çelik İş Sendikası İskenderun Şubesi’ni ziyaret eden Doktor Yılmaz Şahutoğlu Birlik ve Beraberliğimizi Koruyacağız !dedi

Birlik ve Beraberliğimizi Koruyacağız !Web
TV

Gündem   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Çelik İş Sendikası İskenderun Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan Mehmet Güngör, Şube Sekreteri Murat Kayış ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.
Doktor Yılmaz Şahutoğlu, Mehmet Güngör başkanlığındaki yönetim kurulunu tebrik ederek, Çelik İş Sendikası’nın bölgemizde önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna vurgu yaptı.
Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör de, birçok farklı düşünceye sahip insanlarla beraber omuz omuza bir mücadele verdiklerinin altını çizerek şöyle dedi; “Önemli olan sivil toplum kuruluşlarının birbirinden kopmaması, birlik ve beraberlik içinde hareket etme düşüncesinde birleşmeliyiz”
Başkan Güngör, siyasi çalışmalarını İskenderun Belediye Başkanlığı yönünde sürdüren Doktor Yılmaz Şahutoğlu’na başarılar diledi.
İskenderun’un Türkiye’de bir çok ilden daha önemli ve daha stratejik konumda olduğunu ifade eden Şahutoğlu şunları söyledi: “Sivil toplum örgütleri topluluğunun olması büyük önem taşıyor. Sivil toplum örgütleri kanaat önderleri ile birlik beraberlik içinde, birlikte hareket edebilmeliyiz. Yunus Emre’nin dediği gibi ‘yaradılanı yaradan dolayı baş tacı eden’ bir felsefiyi örnek alıyor, bunun temsilcisiyiz. Yanı başımızda çok büyük sıkıntıların yaşandığı bu süreç içinde birbirimize sahip çıkmalıyız. Ordumuza yurt dışı Zeytin dalı harekâtlarında Allah yardımcıları olsun. Şehitlerimiz var, Allah rahmet etsin onlara sahip çıkmak görevimiz…”
 
Birlik ve Beraberliğimizi Koruyacağız ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet