Skip Navigation Links

Hedef : Tüketici Bilincini Arttırmak..

HBB ile Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğüyle ortaklaşa yapılan ‘Aile ve Alışveriş’ konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Hedef : Tüketici Bilincini Arttırmak..

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğüyle ortaklaşa yapılan ‘Aile ve Alışveriş’ konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.
 
26 Mart Pazartesi günü HATMEK’te eğitmen Yekbul Yeral önderliğinde gerçekleştirilen eğitime, çok sayıda HATMEK kursiyeri katılım gösterdi.
 
TÜKETİCİ BİLİNCİNİ ARTTIRMAK HEDEF ALINDI
 
Yoğun katılım ile gerçekleştirilen seminerde tüketici haklarının önemine değinen Yeral, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'la ilgili kursiyerlere bilgiler vererek, fiyat etiketi, kredi kartları, kapıdan satışlar, taksitle satış sözleşmeleri ve banka hizmetleri gibi konulara dikkat çekti.
 
Seminerde kursiyerlerin sorularını da yanıtlayan Yeral, bilinçli alışverişin yanı sıra tüketici haklarıyla ilgili yasal çözüm mercilerini de kursiyerlere aktardı. HATMEK kurisyerleri, tüketici bilincinin artırılmasına yönelik düzenlenen seminerin çok verimli geçtiğini belirterek, eğitmen Yekbul Yeral’a ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet