Skip Navigation Links

Altın Ambulans Onur Ödülü Şehit Paramedik Büşra Boyacı'nın Ailesine Verildi

“ Altın Ambulans Sağlık Ödülleri” nin bu yıl 5. düzenlendi.

Altın Ambulans Onur Ödülü Şehit Paramedik Büşra Boyacı'nın Ailesine VerildiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, ulusal ve uluslar arası düzeyde acil sağlık hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen “ Altın Ambulans Sağlık Ödülleri” nin bu yıl 5. düzenlendi.
Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından her yıl 22 - 28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik haftası kapsamında Altın Ambulans Sağlık Ödülleri düzenlenmektedir. Bu yıl 5. düzenlenen Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde Geçtiğimiz ay Zeytin dalı harekâtında Hatay il ambulans Servisi adına görevli olan ve nöbete giderken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Hataylı Paramedik Büşra BOYACI adına babası Mehmet BOYACI’ya Onur Ödülü takdim edildi.
Zeytin dalı Harekâtı Kapsamında yürütülen operasyonda askerimizin yanında sağlık hizmeti vermek için nöbetine giderken geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybeden Şehit Paramedik Büşra Boyacı ailesine Onur Ödülleri kapsamın Altın Ambulans verildiği resepsiyonda duygu dolu anlar yaşandı. Şehit Babası Mehmet Boyacı ‘’Evlat acısını burada kelimeler ile tarif edemiyorum ama bu devlet için bir kızım şehit oldu geride 3 evladım var devlet için onların da şehit olmasına razıyım. Bugün bizleri buraya çağırarak çok memnun ettiniz vermiş olduğunuz değerden dolayı ATTDER ailesine teşekkür ediyorum.’’ Dedi.
Onur ödülleri kapsamında İzmir Adliyesini korurken şehit olan Şehit Fethi Sekin’ in babası Mehmet Zeki Sekin ‘e de Altın Ambulans Onur ödülü takdim edildi. Şehit Fethi Sekin’ in babası Mehmet Zeki Sekin” Şehit babası olarak ben şehidimle gurur duyuyorum. Bu gurur, tüm Türkiye'nin gururudur. Bugün sizler beni bir kahramanın babası olduğum için bu organizasyona davet ettiniz ama siz sağlık çalışanları gece gündüz ne olacağını bilmeden insanların evlerine, hayatlarına giriyorsunuz. Hayat kurtarmak için yeri geliyor hayatınızdan oluyorsunuz asıl kahraman sizlersiniz.’ İfadelerini kullandı.
 
 
Altın Ambulans Onur Ödülü Şehit Paramedik Büşra Boyacı'nın Ailesine Verildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet