Skip Navigation Links

Aydınlatma Direği Yenilendi

HBB ekipleri, Antakya ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde Atatürk Anıtı alanında eski ve kullanışsız hale gelen direği yeniledi.

Aydınlatma Direği YenilendiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Antakya ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde Atatürk Anıtı alanında eski ve kullanışsız hale gelen direği yeniledi.
 
Hatay’ın modern ve estetik bir görünüme sahip olması amacıyla Hatay’ın 15 ilçesinde çalışmalarını sürdüren HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, peyzaj çalışmalarının yanı sıra sorumluluk alanlarında bulunan meydan cadde ve sokaklardaki aydınlatma direklerinde yenileme bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.
 
Şehrin ana caddeleri başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda çalışmalar gerçekleştiren ekipler, Antakya ilçesi Atatürk Anıtı alanında eski, kullanışsız ve arıza veren aydınlatma direğini yeniledi. Asansörü bozuk olduğu için arızalara müdahale edilemeyen aydınlatma direği yenisiyle değiştirildi. 400 W sodyum buharlı armatürü bulunan eski direk yerine, 16 farklı renk skalasına sahip 250 W led armatürlü direk, vinç ve merdivenli araç yardımıyla yerine dikildi.
 

BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI İL GENELİNDE DEVAM EDECEK

 
Çağın teknolojisine uygun ve kent estetiğine katkı sağlayacak ürünler kullanan HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı ekipleri, bakım ve onarım çalışmalarına il genelinde devam edeceklerini açıkladı.
 
 
 
Aydınlatma Direği Yenilendi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet