Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mithat Nehir İş Adamı Hilenoğlu’nu Ziyaret Etti

Başkan Nehir, İş Adamı Hilenoğlu’nu Ziyaret Ederek Narenciye İşçileriyle Bir Araya Geldi

Mithat Nehir İş Adamı Hilenoğlu’nu Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, İş adamı Mahir Hilenoğlu'nu ziyaret ederek narenciye işçileriyle bir araya geldi.
Başkan Nehir, narenciye işçilerini dinleyerek sorularını cevaplandırdı.
Belediyecilik çalışmalarıyla ilgili işçilere bilgi veren başkan Nehir, İş adamı Mahir Hilenoğlu’na ait olan narenciye paketleme tesisinin bu sektörde önemli bir yatırım olduğunu, Samandağ halkına istihdam olanağı sağladığını belirtti.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:” Ülkemizde özellikle ilimizde iç ve dış politikadaki olumsuz gelişmelere bağlı olarak ekonomik sorunlar baş göstermektedir. Ülkemizin en önemli sorunlarından biri de işsizliktir. Bu anlamda memleketimizin kalkınmasına katkı sunan, istihdam olanakları yaratan iş adamlarımıza, girişimcilerimize müteşekkiriz. Nasırlı elleriyle, alınteri döken emekçilerimiz, iş adamlarımız, çiftçilerimiz, üreticilerimiz önemli bir iş başarıyorlar. Narenciye işçileriyle bir araya gelmemizi sağlayan iş adamı Mahir Hilenoğlu, Belediye meclis üyesi Nazire Berigel'e dostlarımıza teşekkür ederim.”dedi.
İş adamı Mahir Hilenoğlu, Belediye Başkanı Mithat Nehir’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ilçemize önemli hizmetler kazandırdı. Her zaman toplumun bütün kesimleriyle temas etti. Bugünde tesisimizi ziyaret ederek işçilerimizle bir araya geldi. Başkanımıza bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz “dedi.
İşçilerle yapılan görüşmenin ardından İş adamı Mahir Hilenoğlu’nun ofisine geçen Başkan Nehir, Gündemi değerlendirdi, Belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Soruları cevaplandırarak, Projeleri anlattı.
“Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Samandağ Belediye Meclis Üyesi Nazire Berigel, Fabrika Ortağı Selim Esen, İş adamı İnci Burgul Ortağı Güven Baikoğlu, Sami Boğozoğlu, Yavuz Nakliyat sahibi Fikret Pınar ziyarete katıldılar.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş