Skip Navigation Links

Oto Yıkamaya da Kadın Eli Değdi !

İş Bulamayınca Auto Ceren’i Kurdu …

Oto Yıkamaya da Kadın Eli Değdi !Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Tüm Dünya’da kadınların girmediği sektör neredeyse kalmadı. Şoförlük, dönercilik, kebapçılık, itfaiye, askerlik ve daha bir çok sektörde kadınlar cesaretle ticarete atılıyor, patron, yönetici veya işçi olarak da önemli başarılara imza atıyorlar.
Hatay’ın İskenderun ilçesinde oto yıkama ve bakım merkezi açma fikri aklına ilk geldiğinde fikrini söylediği herkesin garipsediği Filiz Korkmaz, ilk zamanlar aklında ticari faaliyet yokken uzun süre iş aradı.
Uzun süre iş arayan Filiz Korkmaz, bulduğu işler kendi kriterlerine uygun olmayınca da sonunda kendi işini kurmaya karar verdi.
Daha önce de KOSGEB kursunu başarıyla tamamlayan Filiz Korkmaz, kiralık bir oto yıkama yeri olduğunu öğrenince konuyu ailesi ve yakın dostlarıyla paylaştı.
Banka kredisi kullanarak İskenderun Şehit Pamir Caddesi Dal Eczanesi, 3 No’lu Sağlık Ocağı ve Verem Savaş Dispanseri sokağındaki Auto Ceren Oto Yıkama ve Bakım Merkezi’ni faaliyete geçiren Filiz Korkmaz, Hatay’da oto yıkama ve bakım merkezi işleten ilk bayan oldu.
Filiz Korkmaz, bir çok özel işletmede yıllarca iç muhasebe elemanı olarak çalıştığını belirterek, piyasa şartları nedeniyle bir süre işsiz kaldığını, kriterlerine göre iş bulamayınca da, kendi işini kurmaya karar verdiğini söyledi.
Korkmaz, oto yıkama ve oto bakım işinde de kadın elinin fark yaratacağına inandığını belirterek, araç sahiplerini Auto Ceren Oto Yıkama ve Bakım Merkezi’ne davet etti.
Auto Ceren Oto Yıkama ve Bakım Merkezi’nde; iç dış oto yıkama, oto kuaför, pasta cila, cam filmi ve daha bir çok hizmeti kadın işletmeci farkıyla verdiklerini belirten Filiz Korkmaz, müşteri memnuniyeti ve güven duygusunun işletmenin birinci temel kuralı olduğuna dikkat çekti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oto Yıkamaya da Kadın Eli Değdi ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet