Skip Navigation Links

Fen İşleri Ekipleri Azganlık Ve Denizciler’de Görev Başında

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle ve sokaklarda çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Fen İşleri Ekipleri Azganlık Ve Denizciler’de Görev Başında

Gündem   A+a-

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Azganlık mahallesinde muhtelif yerlerde parke taşı tamiri yapıyor diğer bir ekipte, Denizciler mahallesi 110 sokakta kaldırım kenarı dolum ve tesviye çalışması yapıyor.
Görevlerini büyük bir titizlikle ve önemle yapan ekipler hafta sonları dahi çalışıyor. Gece gündüz demeden görevini fedakârlık ile yapan ekipler vatandaşların da takdirini topluyor.
Aralıksız süren çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkının ve vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde hayat sürmeleri için imkânlarını seferber ettiklerini söyledi.
Başkan Seyfi Dingil,”Fen İşleri Müdürlüğü, yol çalışmalarından aydınlatmalara ve yer altı çalışmalarına kadar birçok alanda düzenlemeler yapıyor. Vatandaşlardan kendi alanı ile ilgili olarak gelen talep ve şikâyetleri de en kısa sürede cevaplayıp çözüme kavuşturan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, pek çok konuda İskenderunlulara hizmet veriyor. İlçenin tüm mahallelerinde gece gündüz demeden görev yapan ekipler, her konuya titizlikle yaklaşarak çözüme kavuşturmaya çabalıyor ”diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet