Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde savaş var

Doç. Dr. İdris Koçak ise iddiaların asılsız olduğunu, özel bir merkezde çalıştığı ve ücret aldığıyla ilgili soruşturma geçirdiğini ve beraat ettiğini,

Dünya   A+a-

Cumhuriyet Başsavcılığı, OMÜ Rektörlüğü ve Sağlık Bakanlığı'na yapılan suç duyurularında, OMÜ Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Tayfun Alper ile Doç. Dr. İdris Koçak, birbirleri hakkında karşılıklı suçlamalarda bulundu. Prof. Dr. Tayfun Alper, bazı öğretim üyeleriyle cumhuriyet savcılığına gelerek, Doç. Dr. İdris Koçak'ın zorunlu olan 6 aylık tüp bebek eğitimini doldurmadığına, yurt dışında eğitim aldığı belirtilen dönemlerde Türkiye'de olduğuna dair raporların bulunduğu ve özel bir tüp bebek merkezinde ise çalıştığı ve ücret aldığı iddialarına yer verdi.

Doç. Dr. İdris Koçak ise iddiaların asılsız olduğunu, özel bir merkezde çalıştığı ve ücret aldığıyla ilgili soruşturma geçirdiğini ve beraat ettiğini, tüp bebek eğitim döneminin yine resmi belgelerle belli olduğunu, kendisinin belgeyi aldığı dönemde 6 aylık zorunluluk bulunmadığını, Sağlık Bakanlığı Kurulu'ndan tüm belgelerin onaylandığını ifade etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar