Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

A'dan Z'ye Dış Ticaret Eğitim Programı

Ali Kavak: “Firmalarımıza vereceğimiz bu tür hizmetler,önümüzdeki dönemde de devam edecek”dedi

A'dan Z'ye Dış Ticaret Eğitim Programı

Ekonomi   A+a-

 Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından Antakya İrtibat Bürosu’nda düzenlenen ve 24 Şubat 2018 tarihinde başlayan A’dan Z’ye Dış Ticaret Eğitim Programı, 25 Mart 2018 tarihinde katılımcıların sertifikalarını alacağı törenle sona erecek.
 
Dış ticaretle ilgili tüm konuların sekiz profesyonel eğitmen tarafından anlatıldığı ve 60 saatlik bir eğitim diliminde pazar günü tamamlanacak program, Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavak’ın katılımcılara sertifikalarını vereceği törenle son bulacak.
 
Çoğunluğu Antakya’da yerleşik firmaların dış ticaret ile ilgili bölümlerinin çalışan ve yöneticileri olan 35 kursiyer beş hafta süresince; Dış ticarette Ödeme ve Teslim şekilleri, İhracatta Kullanılan Belgeler, İhracat-İthalat Mevzuatı ve Uygulamaları, İthalatta Maliyetlendirme, Gümrük Rejimleri, Serbest Dolaşım, Antrepo, Geçici İthalat, Dış Ticarette Anlaşmazlıkların Çözümü ve Uluslararası Tahkim, İhracatın Finansmanında Eximbank Kredileri, Lojistik, Nakliye ve Tedarik Zinciri Yönetimi, İhracatta On-line Pazarlama, Elektronik Ticarete Yönelik Devlet Destekleri, İhracatta Devlet Destekleri, Dahilde İşleme Rejimi ve Dış Ticarette Pazarlama ve Fiyatlandırma konularında detaylı eğitim aldı.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan AKİB Başkanı Ali Kavak; “Çok değerli hocaların bilgilerini paylaştığı, emeği ve maliyeti çok kıymetli bir eğitim hizmetini Antakya’daki firmalarımıza vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu hizmetlerin Antakyamız’a ve ülkemize ekonomik güç olarak, ihracat olarak döneceğini biliyorum. Firmalarımıza vereceğimiz bu tür hizmetler önümüzdeki dönemde de devam edecek” dedi.
 
25 Mart 2018 Pazar günü saat 15.00’de AKİB Antakya İrtibat Bürosu’nda düzenlenecek sertifika törenine değerli basın mensupları da bekliyoruz.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş