Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinden Örnek Etkinlik!

Bahçeşehir Koleji öğrencileri 22 Mart Dünya Su Günü'nde dikkatleri 'SU' ya çekmek için farkındalık yaratmaya çalıştılar.

Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinden Örnek Etkinlik!Web
TV

Eğitim   A+a-

 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle İskenderun Bahçeşehir Koleji öğrencileri ‘’su, su kaynakları ve suyun yaşamımızın kaynağı olduğunu’’ hatırlatmak için Belen ve İskenderun’da yürüyüş yaptılar. Müzik öğretmeni Burcu Zelluh ve Beden Eğitimi öğretmeni İlker T. Özçelik ‘in rehberliğinde günler öncesinden STEM grubu olarak hazırlık yapan öğrenciler, geri dönüşüm malzemelerini kullanarak ‘’su damacanaları, su şişeleri, süpürgeler, pet şişeler’’ den ritim grubu oluşturdular. Hazırladıkları döviz ve pankartlarla suyun önemine dikkat çeken öğrenciler, günün anlamına uygun kendi yaptıkları şarkıyı (suya sahip çık,su demek hayat demek,gör bizi,duy bizi,uyaralım herkesi,yağmurlar yağsın,yağmurlar yağsın,su,su,su,su,su,su,su,su,vanayı kapa,çeşmeyi kapa,abi abla suyu harcama,biz burdayız anlasana ) söyleyerek yürüdüler.
 
İlk yürüyüş Belen Atatürk Anıtı’ndan başlayarak, Belen Tosyalı Cami bölgesine kadar ritim grubu eşliğinde devam etti. Daha sonra İskenderun Spor Kompleksi bölgesinden başlayarak, sahil yolu Atatürk Caddesi boyunca Park Forbes AVM’ye kadar yürüdüler.
 
Her iki yürüyüşte de çevredekilerin büyük bir ilgisi ve beğenisi ile karşılaşan öğrenciler, su konusunda farkındalık yaratmanın verdiği mutlulukla tüm yorgunluklarını da unuttular
 
 
 
 
 
Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinden Örnek Etkinlik! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş