Skip Navigation Links

Güvenlik Korucularına Görkemli Açılış..

Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, İskenderun Denizciler Mahallesi ana yol üzerindeki binasının açılışı görkemli bir törenle ge

Güvenlik Korucularına Görkemli Açılış.. Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, İskenderun Denizciler Mahallesi ana yol üzerindeki binasının açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi.
Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ve daha çok sayıda kurum ve kuruluşun başkan ve yöneticilerinin katıldığı program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile birlikte Şehitlerin ruhlarına duaların edilmesiyle devam etti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımının birbirinden coşkulu marşlarının ardından konuşmasını yapan Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Musa Salık, vatanın savunmasında çok önemli yeri olan güvenlik korucularının sorunlarının çözülmesi ve özlük haklarının korunması yönünde yapacakları çalışmaları aktararak, açılışa katılan tüm protokol üyelerine teşekkür etti.
Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen yaptığı konuşmada, emperyalist güçlerin Türkiye ve Ortadoğu üzerinde oynadıkları oyunlara dikkat çekti ve Afrin operasyonu ile ilgili kaygılarını ileten ülkeleri kınadı.
Oldukça sert bir konuşma yapan Ziya Sözen, tüm terörist unsurların bölgeden temizlenmesinin ardından, Türkiye’nin girilen bölgelerde kalmak meraklısı olmadığını hatırlattı.
 
İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk de yaptığı konuşmada, güvenlik korucularının, terörün bitirilmesi noktasında çok önemli hizmetleri olduğunu hatırlatarak, başta vatan savunmasında can siperane mücadele eden tüm güvenlik güçlerine teşekkür etti.
Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, 20 yıllık rüyasının gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşadığını belirterek şöyle konuştu; “Ben burada 20 küsür yıllık rüyamın gerçekleştiğini gördüğüm için çok mutluyum. Yüzbaşı iken geldiğimden burada görevli güvenlik korucularımızla sık sık görevlere çıktık. Geçen sene etkisiz hala getirdiğimiz terörist miktarı 12, koruyuculuk faaliyeti başladığında 35’e yükseldi. Burada güvenlik koruyucularımızın büyük bir katkısı var amacımız buydu.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Güvenlik Korucularına Görkemli Açılış..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet