Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'da Yeşil Alan Sayısı Artıyor..

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da yeşil alan sayısının arttığını belirtti.

İskenderun'da Yeşil Alan Sayısı Artıyor..

İskenderun   A+a-

 Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürlüğü tarafından yeni adliye binası karşısında bulunan alanda başlatılan yeni yeşil alan çalışmasını yerinde inceledik.
YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRDIK
İlçeye yeni park ve yeni yeşil alan alanları kazandırmak amacıyla çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar birçok yeni park ve yeni yeşil kazandırdık. İlçenin çehresinin değiştirilmesi ve yeşil alanların sayısının artırılması açısından önemli çalışmalar yaptık. Buna rağmen ilçeyi yeşillendirmek, çağdaş, modern, daha yaşanılabilir bir kent oluşturmak için yeni projelere imza atıyoruz. Bu çalışmalar ile hem ilçemizi daha estetik bir hale getiriyoruz hem de kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırıyoruz “dedi.
İLÇEDEKİ ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYORUZ
Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Halka ferah mekânlar sunmak ve görsel açıdan güzellikleri tattırmak amacıyla ilçedeki çalışmaları sürdürüyoruz. Modern şehircilik anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Yapılan çalışmalarda halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösteriyoruz. İskenderun Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan mevcut park ve yeşil alanları modernize ederek, ilçeye yeni park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam edecek. Gayemiz gelecek nesillerimiz için daha yaşanabilir, daha güzel bir İskenderun bırakmaktır” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş