Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yaşar Toksoy Envitec’e Meydan Okudu !!!

“Gücünüz Yetiyorsa Belediyemize Haciz Koyun!!!”

Yaşar Toksoy Envitec’e Meydan Okudu !!!Web
TV

Dörtyol   A+a-

 Hatay’ın Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Envitec Ve İskenderun Katı Atık Birliği’nin Dörtyol Belediyesi’ne alacaklarından dolayı haciz koyma kararına sert bir çıkış yaparak meydan okudu.
Sosyal medyadaki Facebook hesabından yaptığı paylaşımda temizlik işçileriyle birlikte caddeleri süpüren video ve fotoğraflar paylaşan ve videoda sert açıklamasını yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un çıkışı gündeme bomba gibi düştü.
“Gücünüz Yetiyorsa Belediyemize Haciz Koyun!!!” diyerek, temizlik işçileriyle birlikte cadde ve sokaklarda elinde süpürge temizlik yapan Yaşar Toksoy, İskenderun Katı Atık Birliği Başkanı Seyfi Dingil’e yüklenirken, aynı zamanda Envitec Sahibi Rami … ‘yi Beyrut Asıllı olarak niteledi.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un sert bir o kadar da meydan okuyan açıklaması şöyle;
“Envitec Ve İskenderun Katı Atık Birliğinin Kararı Doğru Değildir
İskenderun Katı Atık Birlik Başkanı Dingil Ve Beyrut Asıllı Yüklenici Envitec Sahibi Rami’ye “Gücünüz Yetiyorsa Belediyemize Haciz Koyun.”
Erzin, Payas, Dörtyol, Belen, Arsuz ve İskenderun Belediyelerinin bağlı bulunduğu İskenderun Katı atık birliğince İlçelerin temizlik işleri bu birliğe ait yüklenici firma Envitec tarafından Dörtyol’da çalışmaları askıya aldığını ve çalışan personelleri Payas ve Erzin’e görevlendirmiştir.
Dörtyol Belediyesi olarak, bu kararının doğru olmadığını ve Belediye olarak ödemeler noktasında imkânlarımız doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Ancak Birlik Başkanı Olan Dingil ve Envitec yöneticileri Beyrut Asıllı Rami’nin aldığı karar doğru değildir.
Dörtyol Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce oluşturduğumuz ekiplerle İlçe genelinde temizlik çalışmalarını kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Bugünde mesai arkadaşlarımızla ile birlikte temizlik yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yaşar Toksoy Envitec’e Meydan Okudu !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar