Skip Navigation Links

ATSO Seçimlerinde Çok Önemli Buluşma !

Kavak’tan ATSO çalışanlarına iş garantisi… İddiaları yalanlayan Ali Kavak, çalışanların işte çıkarılacağı iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

ATSO Seçimlerinde Çok Önemli Buluşma !

Gündem   A+a-

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Başarılı İşadamı Ali Kavak, ATSO seçimleri öncesi Mevcut Başkan Hikmet Çinçin’e ziyaret gerçekleştirdi.
 
İddialar Doğruyu Yansıtmamaktadır
Gerçekleşen ziyarette iddialara açıklık getiren ATSO Başkan Adayı İşadamı Kavak; “Antakya Ticaret ve Sanayi Odası‘na Başkan seçilmem durumunda, ATSO’daki çalışan arkadaşların çıkarılması söz konusu değildir. bu konuda hakkımda çıkarılan iddialar doğruyu yansıtmamaktadır” dedi.
 
Kavak: Kim İyi Yapacaksa O Kazansın
Kavak; “Biz toplumun öncülüğünü yaptığımız için, topluma örnek olmak zorundayız. Biz seçimden sonrada her platformda bir araya geleceğiz. Kim görevi iyi yaparsa Allah ona görevi nasip etsin” dedi.
 
Sizin Ailenize Laf Eden Bana da Etmiştir!
Ali Kavak sözlerine son vermeden önce; “Sizin ailenize laf eden bir kişi benim grubumda yer almaz. Sizin ailenize söylenecek bir lafı benim aileme söylenmiş sayarım. Bizi birbirimize kırdırmaya çalışıyorlar, ben bunları duymuyorum, umursamıyorum Biz her türlü eleştiriye açığız. Seçimden sonra yüz yüze geleceğiz. Bu yaklaşımlar doğru değildir. Görevimiz ve birinci önceliğimiz Hatay’ın her kesimine en iyi şekilde hizmet etmektir. ” diye konuştu.
Ziyaret karşılıklı sohbet ardından fotoğraf çekimleriyle son buldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet