Skip Navigation Links

45 Yıl Sonra Okulu ve Öğrencileriyle Buluştu...

Özel İskenderun Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri ÜYSEN Anılarını Tazeledi

45 Yıl Sonra Okulu ve Öğrencileriyle Buluştu...

Gündem   A+a-

Eğitim ve iş dünyasının tanınan ve sevilen isimlerinden bölgemizin hayırsever işadamı, Yükseliş Koleji sahibi Nuri ÜYSEN, 70’li yıllarda görev yaptığı Arsuz İlçesi Haymaseki Mahallesini ziyaret ederek eski okulu ve öğrencileri ile buluştu.
 
ÜYSEN’in öğrencileri ve o dönemde beraber yaşadığı mahalle sakinleri ile buluşmasında duygusal anlar yaşanırken kendisine Arsuz Kaymakamı MUSA SARI tarafından o döneme ait fotoğrafı ve ders planı defterinden kendi el yazısı bulunan bölümlerin bulunduğu özel hazırlatılmış bir fotoğraf hediye edildi.
 
Okulu gezip öğretmenler, öğrenciler, halk eğitim kursiyerleri, eski öğrencileri ve mahalle sakinleri ile sohbet eden ÜYSEN okula çeşitli konularda destek sözü verirken kendisine ait Yükseliş Kolejinin yeni yerine taşınması ile kardeş okul yapacağını ve Haymaseki İlk ve Ortaokuluna çeşitli desteklerinin devam edeceğini ifade etti.
Kaymakam SARI’ya anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür eden ÜYSEN, kimisi emekli olmuş, kimisi çeşitli görevlerde olan öğrencileri ile uzun uzun sohbet edip anılarını tazeledi. ÜYSEN’e öğrencilerinden ve mahalle sakinlerinden ilgi yoğun olurken Kaymakam SARI, mahallenin eğitiminde büyük destekleri ve emeği bulunan, birçok insanımız kıt imkanların olduğu o dönemlerde özveri ile yetiştirip türlü başarılara imza atan Nuri ÜYSEN’e şahsı ve mahalle halkı adına şükranlarını sunduğunu ifade etti.
 
Daha sonra eşiyle tekrar gelmek istediğini belirten ÜYSEN, yoğun ilgi, karşılama ve ikramlardan dolayı Kaymakam SARI ve mahalle sakinlerine, okula teşekkürlerini sunduğunu ifade ederek mahalleden ayrıldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet