Skip Navigation Links

Engelleri Birlikte Kaldırıyorlar..

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'yı makamında Ziyaret ettiler

Engelleri Birlikte Kaldırıyorlar..

Gündem   A+a-

Geçtiğimiz aylarda Hatay’ın Arsuz ilçesi Madenli Mahallesi’nde faaliyete giren Özel Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Nezih Gökpınar ve öğretim kadrosu Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'yı makamında Ziyaret Etti.
Özel Uluçınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Nezih Gökpınar ve öğretim kadrosunu makamında ağırlayan Başkan Culha, engellilerin önündeki engelleri kaldırmaya yönelik fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.
Ülkemizde yaşayan birçok engelli insanın var olduğunu vurgulayan Nazım Culha, " Hepimiz birer engeli adayıyız. Arsuz Belediyesi olarak her zaman bu kardeşlerimizin yanındayız. Biz halkımızla iç içe bir belediyeyiz. Bu kardeşlerimiz için üstümüze düşen vazifeyi yerine getirmek için her zaman hazırız," ifadelerini kullandı.
Engellilerin aslında engelsiz olduğunu, onların da sağlıklı bireylerden farkının olmadığını belirten Nezih Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'nın bu konuda ne kadar duyarlı olduğunu vurguladı.
Başkanı Culha, görüşmenin sonunda Uluçınar Özel Rehabilitasyon Merkezi Kurucu ve üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet