Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yaşlılarımız Milletimizin Onurudur!..

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı 18-24 Yaşlılar Haftası nedeni ile İskenderun Beyaz Melek Bakım Merkezini ziyaret etti.

Yaşlılarımız Milletimizin Onurudur!..

İskenderun   A+a-

 Ziyarette İlçe Kadın Kolları Başkanı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri vardı.
Ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.
Ziyaret ettiği, kişiler ile uzun süre sohbetlerde bulunan AK Parti İlçe Teşkilat mensupları, "İlçe Başkanlığımız olarak her daim yanınızdayız. İhtiyaç duyduğunuz her an bizlere ulaşabilirsiniz. Devletimizin de gerekli destekleri verdiğini biliyoruz, sizleri seviyor büyük saygı duyuyoruz.
Tabii ki büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran en değerli varlıklarımızdır. Toplumsal dayanışmanın önemli göstergelerinden birisi, yaşlıların karşılaşabileceği sorunların en aza indirilmesi ve bunların çözümüne ulaşabilme olanaklarının onlara sunulmasıdır. Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi, yaşlandıkları dönemde memnun etmek bizim vazifemizdir"
İfadelerine yer verildi.
Daha sonra yaşlılarla ve diğer hastalarla sohbet yapılarak hatıra fotoğrafı çektirildi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar