Skip Navigation Links

Çanakkale Zaferinin 103. Anma Yıl Dönümü Şehitlikte Yapıldı

Çanakkale Zaferinin 103. Anma yıl dönümü Kırıkhan Şehitliğinde gerçekleştirildi

Çanakkale Zaferinin 103. Anma Yıl Dönümü Şehitlikte Yapıldı

Gündem   A+a-

Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Garnizon komutanı Piyade Yarbay Süleyman Erdemir, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Meclis üyeleri, Ak parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Ak parti Gençlik kolları başkanı Osman Mutlu ve yönetim kurlu üyeleri, Ak parti Kırıkhan Kadın kolları Başkanı Songül Turan ve yönetim kurulu üyeleri, diğer siyasi parti temsilcileri, Askeri erkan, Kurum müdürleri ve Şehit Aileleri katıldı.
Anma programı, Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının Tören anıtına Çelenk konması ve akabinde Saygı duruşu, Saygı atışı ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Daha sonra Usame İlçim isimli öğrencinin “YIL 1915” adlı şiiri okundu. Şehitlerimizin ruhuna Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından ilçe Müftüsü Mekki Solmaz, Şehitlerimizin ruhu için indirilen 550 adet Hatmin duası toplandı.
5 Yaşında ki Şehit kızının Annem Beni Yetiştirdi, Bu vatana yolladı dizeli Alay marşını söyledi.
Şehit Annesi Eslem Karasu’nun okuduğu şiirin ardından tören, Milletvekili Mehmet Öntürk, Kaymakam Mustafa Erkayıran, Garnizon komutanı Piyade Yarbay Süleyman Erdemir, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Şehit Mezarlarına ve Şehit ailelerine Karanfil dağıtılmasıyla sona erdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet