Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Rektörün Kısa Mesafe Makam Aracı Bisiklet !

Herkese Örnek Oluyor..

Rektörün Kısa Mesafe Makam Aracı Bisiklet !Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, göreve başladığı günden bu yana önemli projeleri hayata geçirmesinin yanı sıra, mütevazı kişiliği, doğallığı ile de bölgede herkese örnek oluyor.
İSTE Kampüsü’nde bisikletle gezen ve tüm ekibine de örnek olan Dereli, Yükseliş Koleji’nin Çanakkale Zaferi’nin 103’ncü yıldönümü nedeniyle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma etkinliğine bisikletiyle geldi. Koruma polisi Ali Cankurt’un yine bisikletiyle eşlik ettiği Prof. Dr. Türkay Dereli, Belediye Kültür Sarayı’ndan yine bisikletiyle ayrılırken, Yükseliş Okulları Kurucusu Nuri Üysen’i de teşvik ederek bisikletlerle İskenderun Teknik Üniversitesi’ne gittiler.
Yükseliş Okulları Kurucusu Nuri Üysen’in yaptırdığı bilim merkezinin inşaatında incelemelerde bulunmak üzere bisikletleriyle belediye kültür sarayından ayrılan ikilinin keyfine diyecek yoktu.
Rektör Türkay Dereli, kısa mesafelerde bisiklete binmeyi tercih ettiğini söyledi ve herkesi de bisiklet kullanmaya ve sağlıklı yaşama davet etti.
Rektör Dereli’nin koruma polisi Ali Cankurt’un bisikletini alan İşadamı Nuri Üysen, bundan böyle sağlıklı yaşam için mümkün olduğunca bisiklete bineceğini söyledi.
 
 
 
 
Rektörün Kısa Mesafe Makam Aracı Bisiklet ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar