Skip Navigation Links

Arsuz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesinden Duygulandıran Etkinlik

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde duygulandıran bir konser verdi

Arsuz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesinden Duygulandıran Etkinlik

Gündem   A+a-

Eğitim ve öğretimde henüz ilk yılı olan, Arsuz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde duygulandıran bir konser verdi.
 
Okulun ‘7 His’ korosu, “Nenni” adlı konseriyle, katılımcılardan büyük alkış aldı.
Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde muhteşem bir programa ev sahipliği yaptı.
 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Okul Müdürü Mustafa Kökmen, öğretmen ve velilerin katıldığı etkinlikte, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle hazırlanan öğrenciler, destan yıllarının önemini muhteşem bir koreografiyle sundular.
 
Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Kökmen, “Henüz ilk yılımızda böyle önemli projelere imza atan arkadaşlarımı yürekten kutlar, vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimize, Allah’tan rahmet dilerim” dedi.
 
Konuşmaların ardından Çanakkale destanını yüreklere işleyen, okulun 7 His korosu, “Nenni” adlı konseriyle, protokolden tam not aldı. Edebiyat Öğretmeni Nuri Ala ve Müzik Öğretmeni Nimet Çisem İspir’in büyük bir özveri ve yoğun hazırlıkları kapsamında sahne alan öğrenciler, Çanakkale Savaşı’nı yüreklere işlediler.
 
Ayakta alkışlanan koro, hem duygulandırdı hem de okulun başarısını zirveye taşıdı. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, program bitiminde, emeği geçen okul idaresi, öğretmen ve öğrencileri kutladı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet