Skip Navigation Links

'Türk Bahçesi' Çanakkale Fotoğrafları Sergisi Açıldı

Ömür Can Yerli ve Gazeteci-Yazar Nevzat Kurt'un yaptığı 'TÜRK BAHÇESİ' Çanakkale Fotoğrafları Sergisi kapılarını ziyaretçilerine açtı.

'Türk Bahçesi' Çanakkale Fotoğrafları Sergisi Açıldı

Kültür Sanat   A+a-

 Genel Koordinatörlüklerini Sanat Fotoğrafçısı Ömür Can Yerli ve Gazeteci-Yazar Nevzat Kurt'un yaptığı "TÜRK BAHÇESİ" Çanakkale Fotoğrafları Sergisi kapılarını ziyaretçilerine açtı.
28 fotoğrafın görücüye çıktığı Çanakkale Fotoğrafları Sergisi hakkında Bir açıklama yapan Gazeteci-Yazar nevzat Kurt şu ifadeler yer verdi :
"Milli mücadelemiz olan Kurtuluş Savaşı'na da bir ilham kaynağı olmuş olan Çanakkale Zaferi'nin Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümünü büyük bir coşku ile kutluyoruz. Çanakkale Zaferi'nin haklı gururunu yaşadığımız bu günlerde değerli arkadaşım Sanat Fotoğrafçısı Ömür Can Yerli ile birlikte "Türk Bahçesi" adlı Çanakkale Fotoğrafları temalı fotoğraf sergisini halkımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 
Sponsorluğunu İskenderun Deniz Ticaret Odası'nın yaptığı ve İskenderun Deniz Üs Komutanlığı'na bağlı Deniz Müzesi'nde açtığımız sergimizde 28 eser yer alıyor. Birbirinden değerli fotoğraf sanatçılarımızın çalışmalarının yer aldığı "Türk Bahçesi" Çanakkale Fotoğrafları Sergimiz 29 Nisan 2018 gününe kadar açık olacak. 
Ücretsiz olarak gezilebilecek sergimizin açılışına katılan başta İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Deniz Üs Komutanı Dz. Kur. Alb. Aykar Tekin, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, Sarı Zeybekler Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri, Arsuz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alkan Tat, İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Önfidan ve yönetim kurulu üyeleri, Zafer Koleji ve Sahil Kız Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri, basın mensupları ve İskenderun halkına şahsım ve sergi ortağım Ömür Can Yerli adına teşekkür ediyoruz."
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet