Skip Navigation Links

Mehmetçiklerimize Destek!

Sarıyer Ak Parti İle Mhp İlçe Başkanları ve Mahalle Muhtarları Mehmetçiklerimize Destek İçin Kırıkhan’a Geldi

Mehmetçiklerimize Destek!

Gündem   A+a-

İstanbul Sarıyer ilçesinin Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Ak Parti Sarıyer ilçe başkan yardımcısı Metin Ateş, Sarıyer Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Sarıyer Mahallesi'nin 34 değerli muhtarı ve 15 Temmuz şehitlerimizin aileleri ve yakınları Afrin Zeytin Dalı operasyonları kapsamında kahramanca mücadele veren Mehmetçiklerimize destek vermek amacıyla ilçemize ziyaretlerde bulundular.
İstanbul Sarıyer’den gelen misafirleri Bayezid-i Bistami Hazretlerinin türbesinde Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Meclis üyeleri, Ak parti Kırıkhan ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve Yönetim kurulu üyeleri, Ak parti Kırıkhan Gençlik Kolları Başkanı Osman Mutlu ve Yönetim kurulu üyeleri, Ak parti Kırıkhan Kadın Kolları Başkanı Songül Turan ve Yönetim kurulu üyeleri karşıladılar.
Başkan Yavuz, gelen heyete Afrin Zeytin Dalı operasyonları hakkında bilgi verdi. Akabinde Bayezıd-i Bistami Hazretlerinin türbesi ziyaret edilip Allah (c.c) dostu ile ilgili bilgi alınıp incelemelerde bulunuldu.
Heyet Kırıkhan Belediyesi Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesislerin de misafir edildi.
Ak parti Sarıyer ilçe Başkanı Salih Bayraktar ve Sarıyer Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Ünsal Bilgiç burada yaptıkları ortak açıklama da; “ Sınırlarımızın güvenliği için terör örgütlerine karşı 20 Ocak 2018 tarihinde başlayan Afrin Zeytin Dalı Operasyonların da Mehmetçiğimiz Kahramanca mücadelesini sürdürmektedir. Bu operasyonlar da Canını, Kanını feda eden Kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan (c.c) rahmet kederli ailelerine ve Milletimize başsağlığı dileriz.
Ordumuzun Kahraman mücadelesinde 24 saat Asker gibi nöbet tutan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a da sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Başkanın bu desteğini ve ayrıca bizlere göstermiş olduğu misafirperverliğinden dolayı da bilahire teşekkür ediyoruz” dediler.
Konuşmaları ardından Sarıyer Ak parti ve MHP ilçe Başkanları Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a Türk bayrağı hediye etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet