Skip Navigation Links

İskenderun'da ki Mega Proje Şekillenmeye Başladı

“İsmet İnönü - Tayfur Sökmen Birleştirilmiş Entegre Battı Çıktı Projesi” çalışmaları tüm hızıyla ilerliyor.

İskenderun'da ki Mega Proje Şekillenmeye Başladı

İskenderun   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından İskenderun ilçesinde transit geçiş ve şehir içi ulaşımı rahatlatmak amacıyla yapımına başlanan “İsmet İnönü - Tayfur Sökmen Birleştirilmiş Entegre Battı Çıktı Projesi” çalışmaları tüm hızıyla ilerliyor.
 
İskenderun trafiğini önemli bir derecede rahata kavuşturacak dev battı çıktı projesinin şekillenmeye başladığını ve ileriye yönelik olarak projeyi sağlamlaştırmak adına jet grout imalatının 89 bin metreye ulaştığının bilgisini veren Hatay Büyükşehir Belediyesi, proje alanında bulunan içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının tamamen deplase edildiğini ve fore kazık çalışmalarının tamamlandığını aktardı.
 
Tayfur Sökmen Bulvarı üzerindeki giriş kısmında bulunan köprü çalışmasında son aşamaya geldiğini ve 102 adet kiriş tablalarının montaj yapıldığını bildiren HBB, hava şartlarının elverişli olduğu durumlarda çalışmaları gece gündüz devam ettirerek yan yollardan trafik akışının kolaylaşması için de çalışmalarını sürdürüyor.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın vatandaşların daha sağlıklı bir şekilde ulaşım sağlaması adına Hatay genelinde başlattığı mega projelerin bölgedeki insanların hayatını kolaylaştırdığını belirten HBB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, İsmet İnönü - Tayfur Sökmen Birleştirilmiş Entegre Battı Çıktı Projesini projesini yerinde inceleyerek, Tayfur Sökmen Bulvarı’nda bulunan köprü çalışmasının tamamlandığının ve yorun asfaltlandıktan sonra trafiğe açılacağının bilgisini verdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet