Skip Navigation Links

Samandağ Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Doğum Günü Kutlaması

Minik mucizeler sınıfı öğrencisi Öykü Verda Uzel’in 3. yaş günü kutlaması davul ,zurna eşliğinde pasta kesilerek kutlandı

Samandağ Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Doğum Günü Kutlaması

Gündem   A+a-

Samandağ Belediyesine bağlı Sutaşı mahallesinde bulunan Samandağ Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde doğum günü kutlandı. Kreş öğrencisi olan Öykü Verda Uzel’in yeni yaşı davul, zurna eşliğinde pasta kesilerek kutlandı.Öykü Verda’nın Annesi Eğitimci Nesrin Uzel’İn İsteği ve organizasyonuyla hazırlanan doğum günü kutlamasına Samandağ Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi ev sahipliği yaptı.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde kurulan Samandağ Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi sevgi ve ilgiye dayalı ortam sağlayarak çalışmalarını sürdürüyor.
Kreş ve gündüz bakımevinde, çocukların özel günleri kutlanarak bugünlerin sevinci coşkusu paylaşılıyor. Aile sıcaklığında bir ortam sağlanarak geleceğin nesilleri yetiştiriliyor.
Minik mucizeler sınıfı öğrencisi Öykü Verda Uzel’in 3. yaş günü kutlaması davul, zurna eşliğinde pasta kesilerek kutlandı.
Kreş’te öğrenim gören 3 yaşındaki Öykü Verda’nın doğum günü kutlandı. Düzenlenen etkinliğe kreş öğretmenleri, görevlileri ve kreşteki çocukların yanı sıra Öykü Verda’nin Annesi Nesrin Uzel ve ailesi Katıldı.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, eğitime olan desteklerinin her daim devam ettiğini belirterek, Kreşte sağlanan mevcut birlikteliğin gelecek yıllara da sevgiyle taşınması dileğinde bulundu.
Samandağ Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Çisel Fırıncı Açıklamasında:”Kreşimizin öğrencilerinden Öykü Verda UZEL'in yaş gününü Kutladık. Nesrin Hanıma güzel kutlaması için teşekkür ederiz. İyi ki doğdun Öykü Verda” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet