Skip Navigation Links

Cemal Çelik; Hatay Milletvekillerini de Birarada Görmek İstiyoruz !

İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaret etti.

 Cemal Çelik; Hatay Milletvekillerini de Birarada Görmek İstiyoruz !Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ile  yönetim kurulu üyeleri, 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaret ederek gündeme ilişkin görüş alış verişinde bulundular ve derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdiler. 
Türkiye Eczane Teknisyenleri Konfederasyonu’nun “En Aktif Dernek” olarak seçtiği İskenderun’da 530 üyesi bulunan İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği’nin bölgede ve Türkiye’deki huzur ve güven ortamına, birlik ve beraberlik duygusunun yerleşmesi, korunmasına yönelik önemli çalışmalar içinde olduğunu belirten Başkan Cemal Çelik, Afrin Zeytin Dalı harekatı süresince Türkiye’nin heryerinden yükselen birlik ve beraberlik, destek  açıklamalarının memnuniyet verici olduğunu söyledi. 
İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik açıklamasında, AK Parti, CHP ve MHP Hatay milletvekillerinin de Afrin Zeytin Dalı Harekatı için bir araya gelerek sınırda Mehmetçik’in yanında birlikte görüntü vermesi gerektiğine vurgu yaptı ve siyaset kurumunun topluma örnek olması gerektiğini belirterek, siyasetçilerin birlik ve beraberlik görüntüsü vermesinin önemine dikkat çekti. 
Eczane teknisyenlerinin özlük hakları ve mesleki sorumlulukları ile ilgili yaptıkları çalışmaların sonuç verdiğini  belirten Başkan Cemal Çelik, tüm odalar ve sivil toplum kuruluşları nezdinde çalışmalar yürütürken, Türkiye’nin birlik ve beraberlik, dayanışma  ruhuna katkı vermeyi amaçladıklarını kaydetti.
Cemal Çelik şöyle konuştu; İskenderun Eczanesi Teknisyenleri Derneği Yönetim Kurulu olarak 8. Gün Haber’in 13. Yılını kutluyor, içtenlikle önce sizi sonra ekibinizi tebrik ediyorum. İlkeli ve kararlı yaptığınız yayından dolayı kurulduğu günden bugüne kadar ilkeli ve tarafsız yayınınızdan dolayı sizi candan kutluyorum.
 Gerçekten toplumun doğru haberlere ihtiyacı var. Bu konuda da sizin hassasiyetinizi çok iyi biliyoruz takip ediyoruz. Çünkü toplumun barışa, kardeşliğe, birlik beraberliğe ve doğru habere susamış. O yüzden bunun öncülüğünü yapıyorsunuz. 
Bizim bu tür ziyaretlerimizdeki amaç sizler İskenderun’da bir lokomotifsiniz basın olarak birlik beraberliği sağlamak sivil toplum örgütü olarak siyasiler olarak bir kardeşlik mesajı vermek bir araya getirmektir. 
Ben bundan bir önceki haberde özellikle biz toplumla birebiriz, tabanla birebiriz. Eczanede bütün sorunları en son biz dinliyoruz. İnsanlarımız kavga siyasetinden bıkmış.
Bölgemizde 10 tane milletvekili var ne yapıyorlar ? Afrin Harekatı’nda sınıra gidip güzel bir birlik beraberlik mesajı verebilirler. Bunlar gerekli şeyler, çünkü ülkemiz çok ciddi bir sıkıntıdan geçiyor, çok ciddi bir sorunla karşı karşıyayız. Burada bizlere sivil toplum örgütlerine, basına düşen şeyler birlik beraberliği sağlamak. Bu arada 14 Mart Tıp Bayramını ve Çarşı Emekçilerimizin Bayramını kutluyorum. Sizi görmekten de son derece mutlu oldum. “
 
8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, eczanelerin yükünü çeken teknisyenlerin önemli bir görevi üstlendiklerinin farkında olduklarını söyledi ve dernek olarak aktif bir şekilde toplumsal mevzuların içinde olunmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 
 
 Cemal Çelik; Hatay Milletvekillerini de Birarada Görmek İstiyoruz ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet