Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Öncelikli Hedefimiz Yerel Seçimler !

MHP İskenderun Kadın Kolları üyeleri İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler

Öncelikli Hedefimiz Yerel Seçimler !

Gündem   A+a-

Başkan Fatma Kaya, “Allah’ın izniyle önümüzdeki yerel seçimlerde İskenderun Belediye Başkanlığı’nı MHP Adayının kazanacağına inanıyoruz” dedi.
Bir süre önce göreve seçilen MHP Kadın Kolları üyelerini İGC Başkan ve Yöneticileri karşıladı. İGC Başkanı Veysel Cıncık, gazeteci olarak tüm partilere eşit mesafede olduklarını belirterek, “kadınların siyasette etkili olmaları bizleri sevindiriyor. Ataerkil bir toplum olduğumuz için son zamanlara kadar kadınlarımız çoğunlukla geri planda kalmışlardı. Ancak bu konuda hızlı gelişmeler oluyor ve kadınlarımız siyasette ağırlıklarını hissettiriyor. Türk siyaseti gittikçe renkleniyor. Dileriz ki hem milletvekilliklerinde hem belediye başkanlıklarında kadın aday sayısı da eskisine göre çok daha fazla olur.” Dedi.
MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, öncelikli hedeflerinin yerel seçimler olduğunu, bunun için yoğun şekilde çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu:
“Allah’ın izniyle önümüzdeki yerel seçimlerde İskenderun Belediye Başkanlığı’nı MHP Adayının kazanacağına inanıyoruz. Bakarsınız İskenderun da kadın aday çıkarırız. Erken seçim iddialarına inanmıyoruz. Yorulmadan, yılmadan yerel seçimlere hazırlanacağız ve insanların gönüllerine gireceğiz.”
Başkan Kaya, bir soru üzerine Akparti-MHP’nin Cumhur ittifakına çok olumlu baktıklarını ve bunun ülkenin bekası için çok önemli olduğunu belirterek, “buna karşı çıkanların da ileriki yıllarda bizim gibi düşüneceklerine inanıyorum. Genel Merkezimiz bunu uygun görmüşse elbette ki doğrudur. Şu andaki Türkiye’nin durumuna bakarsak, bu ittifakın doğru olduğu açıkça görülüyor. Türkiye’nin bekası için tek yumruk olmalıyız.” dedi.
Kaya, İYİ Parti’yle ilgili bir soruya da ‘’bir bu partide gerçek MHP’lilerin olmadığına ve seçimlerde herhangi bir başarı elde edemeyeceklerine inanıyoruz. Geleceği olan bir parti olmadığını ilk seçimlerde göreceğiz” şeklinde cevap verdi.
Başkan Kaya, MHP’nin ittifak olmasa bile baraj sorununun olmadığını ifade ederek, “partimizin gücüne de Genel Başkanımıza da çok inanıyoruz. Yolumuzun doğru olduğunu görüyoruz. Seçimlerde de alacağımız oylar bunun kanıtı olacak” dedi.
İGC Başkanı Veysel Cıncık, ziyaret için teşekkür ederek, başarılar diledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar