Skip Navigation Links

İl Başkanı Mullaoğlu’dan Teşekkür

CHP Hatay İl Başkanı Av. Servet Mullaoğlu, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya ve CHP Belediye Başkanlarına teşekkür etti.

İl Başkanı Mullaoğlu’dan Teşekkür

Arsuz   A+a-

 CHP Hatay İl Başkanı Av. Servet Mullaoğlu, 8 Mart’ta Kadın Personellerine idari izin veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya ve Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanlarına teşekkür etti. 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın örnek olacak bir uygulamaya imza atarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde belediye bünyesinde çalışan kadın personellere yönelik verdiği idari izin takdir topladı. 
Başkan Nazım Culha’nın ve ardından gelen Hatay’daki diğer CHP’li Belediye Başkanlarının kadın personellerine verdiği idari izin için teşekkür eden CHP Hatay İl Başkanı Av. Servet Mullaoğlu yaptığı açıklamada, ”8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Elk. Müh. Sayın Nazım Culha, Defne Belediye Başkanımız Dr. Sayın İbrahim Yaman ve Samandağ Belediye Başkanımız Sayın Mithat Nehir belediyede çalışan emekçi kadın personellerine idari izin vererek en yüce değer olan emeğin ve en kutsal varlığımız olan kadınların kıymetini bir kez daha vurguladı.  Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm belediye başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, böylesine güzel davranışları ülkemizdeki tüm belediye başkanlarımızdan görmeyi diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet