Skip Navigation Links

KOM Grup Amirliği Kaçakçılara Geçit Vermiyor

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünce, halkın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere

KOM Grup Amirliği Kaçakçılara Geçit Vermiyor

Gündem   A+a-

 İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünce, halkın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerin ve çocukların, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülüyor.
 
İskenderun Kaymaklığınca yapılan yazılı açıklamada KOM Grup Amirliğinin yaptığı çalışmaların sürdürüldüğü belirtilerek şunlara yer verildi; “Kaçakçılığın önlenmesi, kaçakçılık yapan şahısların yakalanması, kaçak malzemenin piyasaya sürülmeden ele geçirilmesi amacıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 4 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapılmıştır.
 
Kaçakçılık suçları kapsamında iki farklı adreste yapılan aramada toplamda 4920 kg. nargile tütünü, nargile imalatında kullanılan 3 adet nargile kıyma makinesi, 1 adet tütün karıştırma makinesi, 400 adet ambalaj poşeti, 1 adet ambalaj makinesi, 1 adet poşet kesme makinesi, 5 adet tartı, 112 kg. nargile imalatında kullanılan aroma, 40 kg. nargile imalatında kullanılan şerbet ele geçirilmiştir.
 
Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan adli süreç devam etmektedir.
 
İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir.”
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet