Skip Navigation Links

MMK Metalurji’ De Kadınlar Günü Bir Başka..

MMK Metalurji San.Tic. Ve Liman İşletmeciliği A.Ş. bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü coşkuyla kutladı

MMK Metalurji’ De Kadınlar Günü Bir Başka..

Gündem   A+a-

MMK Metalurji San.Tic. Ve Liman İşletmeciliği A.Ş. bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü coşkuyla kutladı.
Canlı müzik dinletisi ile başlayan programın ardından MMK Metalurji Genel Müdürü Sayın Denis KVASOV yaptığı konuşmada kadınların kadınlar gününü kutlarken şunları söyledi:
“Değerli Bayanlar!
MMK Metalurji’nin bütün erkek çalışanları ve şahsım adına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü en içten dileklerimle kutlarım!
Ebedi değerlerin tamamı siz kadınlarla ilgilidir; güzelliğiniz ,kibarlığınız, zarafetiniz ve şefkatiniz ile kadın elinin değdiği her şeyde sevginin ve güzelliğin izi kalır.
Sizler bizim en büyük destekçimizsiniz; sizleri dinlemek ve anlamak, başarıya ulaşmanın en büyük anahtarıdır. Kadınların olmadığı bir dünyada her şey eksik kalırdı.
Sizler şirketimizin en kıymetli varlıklarısınız, onun kalbisiniz! Desteğiniz, gönülden kopan cömertliğiniz ve sonsuz sabrınız için sizlere teşekkür ederim.
Siz değerli kadınlara hayatımızı güzelleştirdiğiniz için ve yaşamlarımızı daha anlamlı kıldığınız için teşekkürlerimi sunarım, yüzünüzden gülümseme ve hayatınızdan mutluluk hiç eksilmesin.”
Genel Müdür’ün konuşmasının ardından MMK Metalurji yönetimi, bayan çalışanlarına hediye çeki ve canlı çiçek armağan etti.
Verilen hediyeler ve ikramların ardından MMK Metalurji kadınları ile MMK Metalurji yönetiminin birlikte gerçekleştirdiği fotoğraf çekimi ile bir şölen tadında devam eden kutlama programının son güzel yanı ise; her yıl olduğu gibi saat 12:00’dan sonra kadın çalışanlara verilen izinli oldukları haberiydi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet